Vindelälvsdraget.

Jepp, nu var det dax igen, men denna gång så hinner jag inte vara med och se någonting av det. Jobbar precis hela helgen. Börjar 12 imorrn och sen så är jag knappt ledig förrän söndag kväll. Så kan det gå.
Jens for i alla fall imorse 06:00 eller nåt sånt. Var inte allt för klarvaken när dom for alllihopa. Norna och Sacha fick följa med dom också, vet dock inte när dom ska springa. Undrar om det var fredag eller lördag.. måste nog undersöka lite mera..
Så nu sitter alltså jag och katten alldeles ensamma hemma och det är nästan kusligt tyst. Som vanligt så surrar det förstås om datorerna men det är inga hundar som myser i soffan, Norna kommer inte och försöker leka med mig med hennes "pip-boll". Får väl återgå till läsandet, har nu bara 2 böcker kvar i min isfolketserie, "Råkade" läsa ut en hel idag medans jag väntade på att syrran skulle höra av sig.
Kanske blir det även en film också, beror på hur pigg jag känner mig sen. Har kännt mig halvkrasslig idag. Fick väldigt ont i magen för några timmar sedan och jag hoppas att det INTE är magsjuka!

Trevligt uppvaknade

I morse när jag slog upp ögonen så hade Jens fixat frukost på sängen. Fil, start och rostat bröd. Jens stod även och valde en film som vi skulle se,Starsky och Hutch blev det.
Efter frukostfikandet blev det hundarnas tur att äta och göra sitt ute. Efter det blev det en hel del mys i soffan.

Maxad dag

Idag har jag först jobbat 10 timmar (6-16:45), for direkt och handla middag efter jag slutat. Skynda mig att fixa middag och hade hunnit ät klart innan klockan var 18 ungefär.
Klädde på mig och hundarna och tog en 45 min väldigt rask promenad, var sådär lagom blöt i svett när jag kom hem. Väl hemma klädde jag bara om till skidpjäxor och fråga om Jens skulle med, men han vilade idag (vilket innebar skotermek) så jag for ut en liten runda själv. Blev bara 4 km som jag hann runt på 25-30 minuter.
Tycker ändå att det var ganska bra gjort med tanke på att det har varit en väldigt lång dag. Nu sitter jag och smådarrar i händerna. Förhoppningsvis så kommer jag att somna ganska fort och sova väldigt gott inatt.
Nu ska jag drick en massa vatten och mjölk och ta mig en riktigt varm och skön dusch. Varva ner framför soffan med lite popcorn. Börjar om att jobba 06:00 igen, men då jobbar jag bara till 15.... tack och lov! Sen så har jag helg igen.