Toy Story 3, 3D

Har spenderat de senaste veckorna med att jobba, sovit och åter jobba. Tycker lite synd om hjärtat som var här hos mig 1 hel vecka varav jag sov och jobbade rätt så mycket (2 nätter och 2 riktigt sena kvällar) Okej det lät inte alls mycket såhär i efterhand, men man sover väldigt mycket då man jobbar natt. Var nere i studion och sjöng några timmar också så där försvann ju lite kvalitetstid också.

Följde med till Umeå för att spendera helgen där med honom och fara ut på våran "dejt" som vi pratat om att göra nu ett tag. Blev i alla fall Bio, Toy Story 3, i 3D! Riktigt bra och rolig. Fick se min första 3D film och det var en väldigt angenäm upplevelse. Totoro (från studio Ghibli) var ju med, fast inte så jättemycket, men i alla fall ;)
Har piercat mig i tungan och har därmed gurglat en hel del koksalt och knaprat alvedon. Så någon riktig dejtmiddag blev det inte, men tuggade i mig en pizza, om än väldigt mödosamt och långsamt. I snudd på den godaste pizzan jag någonsin ätit eftersom jag levt på yoghurt, vatten och fil i några dagar.
Ska köra ner till Skellefteå i morgon för återbesök hos Shamania Bodypiercing och förhoppningsvis få byta till en lite kortare läkstav. Ska passa på att gå runt och strosa i diverse affärer och se om man kan göra sig några fynd.
Så då ska jag göra ett försök att åter fara ner i studion på torsdag och sjunga eftersom tungan är bättre nu och staven inte är lika mycket i vägen, förra veckans träningar fösvann pga en enorm och skör tunga.
Slutat snusa har man också gjort, är faktiskt ganska stolt över mig själv, hoppas bara jag lyckas hålla mig snusfri nu framöver.
Snart kanske man blir varse om man får sig vicket man har sökt på också, var 13 st som sökt så chansen är väl inte sådär jättegigantisk men det skulle vara riktigt roligt om man fick det. Då vet man i alla fall vart man ska vara fram till nästa år i alla fall :)

Bättre sent än aldrig!

Dax för ett nytt inlägg kanske, håller faktiskt på att vara ett tag sen. Förra inlägget handlade om att jag var lite nervös för att jag skulle börja jobba natt, vilket jag nu gjort i snart  3 veckor och det har gått över förväntan. Visst är man trött från 2-4 men icket att man sover! Nåt måtta får det väl ändå va ;)
Har gått riktigt bra, har haft väldigt lugna nätter då jag jobbat, vilket både är bra och dåligt, det blir lite långsamt men samtidigt skönt eftersom man ändå bara är 2 st under natten.
Ska skriva om något annat också, inte bara om mina jobbnätter, kan ju inte va allt för spännande att läsa om..
Hade tänkt lägga in en video på Pyret då hon sitter på tv-bänken och följer med i tv:n. Men eftersom jag är otecknisk och min dator inte vill spela fimen så får det bli en annan gång eller aldrig.
Satt och såg på en film som tydligen var väldigt intressant för henne, tror det var några fåglar som fångade hennes intresse till att börja med. Gick även bakom tv:n och skulle se vart dom tog vägen..
Ganska tråkig video om jag ska va ärlig, men det är inte så ofta katter ser det som är på tv:n. Hon ser även sig själv i spegeln och gosar ganska friskt med den :)
Ska på kräftfest till helgen, vilket jag ser fram emot, längesen man såg "gänget".
Nu blir det nog att slötitta på en film och hoppas på att man får somna till den, är mycket svårare att vända tillbaka dygnet till normal rythm än att vända så att man ska vara vaken på natten. Fast jag kämpar inte så hårt med att bli dagmänniska än eftersom jag ska ut och jobba natt igen om 2 dagar. Så jag kommer att vara denna nattliga varelse i några dagar till ;)