R.I.P

Gjorde det igen, tog ihjäl något!
Skulle bara ta fram ett nytt pussel från garderoben och ser då hur den faller, i ultrarapid, mot golvet.
En liten duns och då dog den. Alldeles för sårbar för att kunna stå emot sådant hårt slag.
Sällan har något arbetat hårt med att hålla kvar mina pengar, den tjänade mig bra och fick en extra slant då och då bara för att den var så duktig. Men nej, nu är det slut med det.
Vila i frid min kära Spargris

projekt howl fortsättning

Jaadu, gick mycket fortare än vad jag trodde att få den där teckningen klar. Var alldeles för roligt för att jag skulle kunna sluta! Typiskt, där for min nöje inför i morgon. Lägger ut en bild så ni får se hur det blev och varför jag kallar den för howl.
Kan inte göra så mycket mer på den utan att förstöra.

Ingen annan som vill ha något ritat?
Idéer är så välkomna så.

projekt howl

Fick mig ett tecknarprojekt! Så roligt! Ska göra en tatuering till en vän till mig, ska bli spännade att se vad slutresultatet blir. Huvudet är fullt av idéer, men då måste man bara få ner dom på papper också.
Håller på att skissar för fullt, kommer nog inte att göra den klar nu ikväll. Men nu har jag något att göra i någon/några dag/dagar framåt.
Nu, åter till ritblocket!

Tidsfördriv?

Har kommit på att jag nog inte är som riktigt alla andra.
Fick lite att göra då jag kom hem idag, allt var ju städat, det var diskat och tvätten var redan klar. Pusslet hade jag nästan lagt klart och jag hittade ett sterilförpackat örhänge.
Fort var det gjort, tryckte det genom örat och där sitter det nu.
(Den vita/genomskinliga pluppen i örat är alltså det nya)
Gjode nästan inte alls ont, vilket inte är så bra. Betyder att jag kan göra det fler ggr utan att jag ska banga ur!
Fast det är inte första gången jag gjort egna hål, det i underläppen var också självgjort. Men det fick jag ju lida lite för, det blev inte så centrerat.
Som förklaring till placeringen: Velat ha där länge, men inte vågat innan.

Nu blir det lite mat i magen och så tv.
Sjukt vad mycket tv jag ändå ser. Tycker att man aldrig har tid att sitta stilla, men att glo på tv:n går tydligen bra.
Kanske skulle fortsätta att läsa på en bok istället. Har några liggandes som redan är påbörjade som bara väntar på att bli upplockade och lästa igen.

Köpstopp!

Från och med idag ska jag införa ett köpstopp till mig själv. Har blivit en impulsshoppare av rang och det är inte så bra. Nog för att det fortfarande finns lite pengar kvar om det skulle krisa någon gång, men fortsätter det i den här takten så kommer den kassan att försvinna rätt så fort.
Här är några av de saker som jag impulsshoppat de senaste dagarna:
♦Korsetten
♦ 3 par skor
+ en massa onödigt som jag egentligen inte behöver. Så nu ska det åtgärdas!
Jag ska göra minst en "vit månad" fritt från onödiga inköp. För att hjälpa mig själv lite på traven så har jag hängt upp en lapp till mig själv. Den ska påminna mig om vad jag lovat mig själv. Den hänger här vid datorn eftersom det oftast är här jag hittar alla onödiga prylar.
Lagt pussel idag i väntan på att tvätten skulle bli klar. Hade en mycket observant och ivrig assistent som vaktade min låda så ingen skulle ta den från mig.
Tack Pyret! Mycket snällt av dig ♥
Nu ska det läggas lite mer pussel innan läggdax. Slipper man bli frestad utav allt som finns där ute på nätet också. Smart va!?

Korsetten

Har alltid varit farsinerad av korsetter. Kanske inte hela livet, men sedan jag blev 15- 16 ungefär. Har alltid velat äga en och prova hur det känns att ha på sig en, garanterat obekvämt. Men det är ju bara så snyggt!
Har inte haft råd de gånger jag snubblat över en bra och de som finns tillgängliga på t.ex H&M är ju inte en riktig korsett. Det är en imitation.
Visserligen snygga sådanna men dom har inte med den starka ramen som jag sökt efter så länge.

Men igår hände det, jag snubblade över en riktigt bra sida och klickade hem en!
Kolla bara in snörningen på ryggen! Får gåshud bara jag ser det!
Återstår bara att se om jag över huvud tagen kommer att få på mig den eftersom min midja inte är så mycket till midja. Är ganska rak i kroppen.
Det är sidan i alla fall om någon är nyfiken att se vad som finns. Dom är kanske inte så billiga, men det kan det vara värt. Den jag beställde var på rea. Tack och lov!

wow!

Hade rekord av läsare igår! Inte för att 41 st är speciellt många, men det är många i mina ögon sett. Jättekul!
Nu har bilderna på alla snygga 50- & 60-talare kommit upp på fotografens hemsida, kommer att lägga in en länk här: Festen
Det är 2 sidor med bilder, titta och njut.
Var tydligen med på många kort och kanske inte så snyggt att min BH sticker upp och bryter av min annars så fina 50-tals stil.
Men det gör inte så mycket, man måste ju kunna skratta åt sig själv ibland ;)
Frågan är då om man ska beställa en bild i alla fall som minne.
Sjukt roligt att håret ser så rött ut också! Tack kära blixt, du gjorde min dag.

50- & 60-talsfesten

Var riktigt rolig! Taggad till tusen! När jag var färdigfixad så följde jag min lillasyster till en gemensam vän och pratade bort några timmar. Glömde helt bort att ta ett enda kort.
Ja förutom på fotografen väl inne på stället. Tyckte han också skulle få vara med på en bild eftersom han tog så många på mig. Ska bli spännande att se hur man blev på dem.
Var mycket trött i fötterna då väl kvällen var över, oj vad jag dansade.
Underbar musik (liveband), trevligt folk och en mycket härlig stämmning. Tur att jag hade med mig andra skor för promenaden hem, annars så hade nog mina fötter sagt upp bekantskapen med mig.
Dansade även bort mitt pärlarmband, vilket känns lite trist. Var ett armband jag fått av mormor och morfar då jag gick i mellanstadiet. Men halsbandet är kvar tack och lov!
Somnade sent och vaknade alldeles för tidigt idag. Förlorade ju en timmes sömn bara det att man ställde tillbaka klockan idag.
Men en mycket trevlig kväll var det!

Hunger Games

Jösses så bra den va! Eller den är ju hemsk, med tanke på storyn, men oj så bra dom har följt boken. Tror jag var mest lycklig bara därför!
Så nu kan jag till och med rekomendera att läsa boken innan man ska se filmen för att förstå mer vad som händer. Mycket bra gjort! Eloge till manusförfattaren.
Lätt värt 100 kr! Och jag tror aldrig jag har varit på bio och det har varit så tyst i salongen nån gång. Det var det obligatoriska prasslet av godis och chipspåsar här och där men det var inte en enda som pratade. Blev lite paff över det faktiskt, Jonas fick inte shuyssa på nån! :D

Nu ska jag vila mig i form för kvällens bravader, då blir det 50- 60-tals fest. Inte hittat nåt jättebra att ha på sig än men skorna är kirrade och underkjolen. Nu måste man bara hitta det övriga..

Mot Sherwood-skogen!

Mår mycket bättre idag, vaknade efter massa (12 timmar) sömn i morse pigg och glad. Inte ett dugg illamående!
Så det var nog sömnen det berodde på, eller eventuell matförgiftning. Kan bara inte komma på vad jag skulle ha ätit för dåligt då i så fall bara..
Jobbat hela dagen och nu ska jag snart köra iväg till Staan. BIO!
Inte så ofta man gör sånt, ska bli spännande om filmen är lika bra, eller bättre än boken. Ska försöka glömma det jag läst och bara njuta av filmen i alla fall, borde vara en bra strategi.
Köpte mig påskliljor igår, en av mina favoritblommor. Eller lillasyster köpte är mig.
Så har nu en tjock och vacker bukett ståendes i köket. Tyvärr så doftar dom alldeles för starkt för att jag ska kunna ha dom ståendes på rumsbordet, har lite för känslig näsa... började bli mer illamående då dom stod för nära soffan. Inte så bra.
Men dom är så vackra så lite kan man ju stå ut med :)
Nu kör vi!
Hörs!

God morgon, god moooorgon...

hör fåglar sjunga glatt: God morgon, god morgon i kör.
Var det Hajk det hette det programet?

Sovit apdåligt inatt och känner mig illamående bara därför, inte roligt alls. Ska vila på soffan och hoppas att jag mår bättre lagom tills jag börjar jobba.
Inte kul att jobba om man känner sig redo att kräkas om man råkar röra sig lite för fort. Jag hoppas att det är för lite sömn det beror på, vill inte ha magsjuka!

Bokat biljetter till Hunger Games i morgon. Då blir det Bio med min älskling! Ser fram emot detta!
Blir den sena föreställningen, men vad gör det. Har längtat efter både filmen och Jonas så det kommer att bli kanoners.

Nu ska jag kasta mig försiktigt i soffan och smådricka vatten. Förhoppningsvis så kommer det inte upp igen.

Friskt vågat, hälften vunnet!

Fick ett till infall att klippa håret! Var inte riktigt nöjd med resultatet av förra klippningen.
Var faktiskt min kära mamma som kom på idén till frisyr för någon dag sedan, men då var jag alldeles för trött för att egentligen lyssna.
Nu hände det, jag fick till frisyren precis som jag ville ha den! Vilken lycka ♥
Så tack kära mamma för tipset! Och tack för erbjudandet om bokning hos frisör, men orkade tydligen inte vänta.
Men det blev riktigt bra ändå. Lite knivigt var det att klippa i nacken, men med lite vilja och envishet så går det ändå.
Luggen smälter bättre ihop med det övriga håret nu.
Det blir lite mer jobb med att hålla frisyren fin, men vad gör det?
Nu är jag nöjd på riktigt! Nu kan jag sova riktigt gott inatt.

Visst blev det väl bättre än innan?

Skidor

Var ute idag på skidspåret innan jag skulle på jobbet. Hade en sån där bra dag där man börjar 15:00 och slutar 20:00. Så ut for jag!

Tur var att jag for ganska tidigt på dagen för det tog lång tid innan jag åkt hela milspåret. Hittade aldrig någon kraft att åka speciellt fort. Men det var så härligt och varmt ute så det gjorde inte så mycket, fastän det klibbade fast snö under skidorna. Jag njöt ändå! :)
2 timmar senare så var jag hemma igen. Tog en gainershake och en snabbdusch. Vilade på soffan 30 minuter och gick till jobbet.

Där var det full huggning från början tills jag slutade. Var nästan som ett gympapass där också, så nu är man väldigt trött i kroppen men tyvärr inte så trött i knoppen.
Men ska slå igång en film och mysa under filten tillsammas med Pyret. Kanske knoppen blir trött den också.

Har en såndär trevlig dag i morgon också, börjar inte förrän 15:00. Så väckare, nej den ska inte ställas på någon speciell tid. Nu ska jag njuta lite extra och sova så länge som jag behöver.
'
Blir nog en till skidtur i morgon om vädret tillåter.

Moj moj!

Helgen

Ännu en jobbhelg avklarad och nej jag har inte suttit vid datorn på hela den tiden.
Lördagen for jag ut och åkte skidor på mina lediga timmar, var jättehärligt fastän det inte gick så fort..
Söndagen var jag bara hemma 1 timme innan jag åkte iväg till studion och sjöng lite, eller ganska mycket. Vär där lite för länge och kom mig isäng alldeles för sent. Så var jättetrött igår på jobbet.
När jag gick hem igår klarade jag mig nästan hela vägen hem utan att halka omkull på blåisen. Men nej, vid postlådan föll jag och slog armbågen. Det gör fortfarande ont att böja armen idag tack vare det fina blåmärket som jag har mitt på armbågen, men det är inte svullet i alla fall. Somnade ganska omgåede då jag kom hem också.

Men nu har jag äntligen tagit mig tid att sitta vid datorn.

NU blir det vila och uppladdning av batterierna. Känns som jag har gått på ångorna nu ett tag och äntligen hunnit tanka igen. Men tanken är inte fylld, bara så man klarar sig till nästa mack ungefär.
Så vila och göra så lite som möjligt idag, se ikapp lite serier som jag missat under helgen och kanske gå ut för lite frisk luft. Får se hur mycket jag orkar, först och främst blir det vila.

Klippet

Chokladkladdkakan:
Dom ser ganska goda ut i alla fall! Smakar ungefär som en vanlig kladdkaka fast med lime i. Men dom är rätt sliskiga (söta), får se om de faller i tycke hos dom andra i morgon :)

Klippte mig och insett att min lugg äntligen håller på att växa ikapp den längd jag velat ha från början!
Tappade rätt mycket på längden, blev aldrig jämt så det försvann nästan en dm.
Men tror det är någorlunda lika långt nu och klippte upp ganska mycket. Men det får duga, man ska väl egentligen inte nagga i håret själv, men tålamodet är alldeles för kort.
Men så länge det går att sätta upp i en hästsvans så är jag nöjd!
Sov gott alla söta!

Baka, baka liten kaka

Jobbat hela dagen och handlade på lunchen. Ska lägga in en minnesanteckning till mig själv:
Handla inte så tunga saker då du ska gå hela vägen hem!!
Bar ryggsäcken på magen sista biten för att skona axlarna, fick jag en liten aning om hur det är att vara gravid. Lite läskigt att inte kunna se fötterna då det är halkigt och slask ute. Töat som tusan idag, var blöt upp efter hela vaden då jag väl var hemma igen.

Bakat ett vit Chokladkaka som arbetskamraterna ska få smaka på i morgon. Väntar bara på att den ska kallna så att jag kan lägga dit toppingen. Är ungefär som en kladdkaka i konsistensen så det kan bli intressant att se vad dom tycker.
Aldrig smakat den innan och är inte så mycket för sötsaker, men vad tusan, why not? Är lite lime i både kakan och toppingen så det är nog bra med lite syrlighet mitt i det söta. Den såg då god ut på bilden i alla fall.

Ska gå och nagga lite med saxen i håret, får se om det slutar med snagg eller en någolunda vettig frisyr. Är så urbota less på håret nu och det är nött till tusen. Fast får väl skylla mig lite själv då jag håller på att färgar det hela tiden.

The makeover

Skruvat fast beslagen och satt tillbaka lådorna, byrån är härmed färdig!
Ser nästan ut som om den ska gå iväg på någon bankett, (med svart frack och vita handskar) men blev en klar förbättring enligt mig i alla fall. Bild på hur den såg ut innan finns i det förra inlägget.

Åt rostade rotfrukter till middag, sett Black Swan och Äkta människor.
Nu är jag redo för sängen, ska upp tidigt i morgon, jobbet väntar! Skönt att kunna lägga sig utpumpad på ett bra sätt för en gångs skull.
Fick ut mycket av min lediga dag idag och inte känt mig nere en endaste gång! Hur bra som helst!
Måste nog börja aktivera mig mera och tänka mindre, verkar vara en bra metod :)

Sov gott!

Produktiv

Hunnit med mycket idag, mycket mer än vad jag trodde att jag skulle hinna då jag vaknade i morse.
Hunnit städa, vika tvätt och målat första varvet på en gammal byrå. Den har hängt med länge och passade inte riktigt in någonstans här hemma, så den fick en makeover.
Den var babyblå och blev.. ja ni kan säkert gissa ;)
Efterbild kommer då den torkat och jag satt tillbaka beslagen igen. Men en liten förbättring tycker jag i alla fall att det blivit.

Mamma kom förbi och åt lunch idag och lurade även ut mig på en skidtur, dryga milen. Kände mig mycket mör och trött då jag kom hem igen, dock inte min kära mor, hon skulle ut och åka lite till?!
Måste bygga upp min kondition igen.
Målat ett till varv på byrån och nu väntas det middag.

Pyret har hittat ett nygammalt favoritställe i soffan, hon mosar mina soffkuddar igen.
Men hon verkar så otroligt nöjd där hon ligger så jag har inte hjärta att jaga iväg henne. Får väl fluffa upp dom i smyg igen då hon inte tittar på.

Why?

Inte bloggat nu på några dagar, har varit i Umeå några dagar och inte haft ork eller lust att uppdatera.
Har egentligen inte någon större lust nu heller men vad tusan, jag gör ett försök.

Här hemma ser det ut som ett bombnedslag, mycket på grund av att jag varit lite nere och inte brytt mig.
I morgon ska jag göra ett allvarligt försök att reda ut oredan, vika och hänga in de rena kläderna i garderoben och umgås med min katt. Försöka tänka lite glada tankar också.
Förhoppningsvis så återkommer aptiten som lyst med sin frånvaro idag. Bara ätit 2 kiwi, 1 macka, lite godis och 2 glas juice. Inte alls varit hungrig och känner mig inte så hungrig nu heller. INTE BRA!

Ska sätta mig och se lite Äkta människor och tänka på ingenting. Önska mig lycka till!

Das byrå

Är lite piggare idag, inte alls lika nere som jag var igår. Så det är ju bra.
Men att jag ska vara mitt gamla vanliga glada jag idag, nä det är nog att överdriva. Men är på bättringsvägen i alla fall.

Målade det andra varvet på byrån, han knappt genom dörren innan jag ryckte åt mig penseln. Jag gillar verkligen att måla! Förarbetet kan jag gärna vara utan, men måla, JA TACK!
Efter första varvet, där ser man också den rosa/skära orginalfärgen inuti.

På grund av platsbrist så spred jag ut byrån över hela lägenheten:
Pyret inspekterar min låd-limning i köket. Man-tager-vad-man-haver som tyngder..
(Stökigt det var i köket, sorry)
Såhär ser den ut för tillfället, fortfarande blöt i färgen, men så fin!
Ska måla ett varv till på lådorna men sedan är den klar att börja anvädas. Står här och tar en massa plats i väntan på att färgen ska torka.
Förstörde även ett par byxor, eller långkalsonger, då jag målade. Alldeles för lite plats och för mycket byrå att måla. Backade in i en av lådorna vid ett tillfälle, not nice.
Men så länge soffan och dom andra möblerna klarar sig så är det ju bra.

Nu ska jag slå ihjäl en timme i väntan på att syrran ska sluta på jobbet. Ska nog stödvila på soffan en stund, tycker jag att jag förtjänat. Jobbat hela dagen och målat 2 timmar, lite vila kan nog vara bra.

Picasso

Fick lite kvalitéts-tid med min goda vän. Ingen promenad, men väl en lunch på Caféet. Eller jo, en liten promenad om man räknar på vägen dit och hem igen.
Hjälpte till och fixade lite saker åt henne och kom hem med en massa fint! Flera papplådor som jag ska ställa i bokhyllan, en tavla, ytterkrukor och en grisrosa byrå.
Håller just nu på att måla om den rosa byrån, den ska bli (suprise, suprise) Svart och vit! Första lagret på stommen är klart, lådorna håller jag på att förstärka med lite lim så dom målas första varvet i morgon.
Bilder på det kommer då tiden finns, ska nämligen jobba hela helgen.

Kommit efter i min lista också, har varken orken eller lust med det.
Nästa sak på listan är: Planer/drömmar/mål.
Känner att jag inte kan planera någonting, blir ändå inte som man tänkte sig att det skulle bli.
Sen så är jag lite nere i mg själv så några drömmar och mål finns inte för tillfället. Men om några dagar kanske, just nu går det bara inte.

Ska lägga mig och läsa, eller se någon film. Försöka varva ner och skingra tankarna, forhoppningsvis sova några timmar innan man ska på jobbet. Deppigt inlägg sådär i slutet, men varför ska jag ljuga för mig själv? Är bara såhär ibland, man kan inte vara på topp jämt..

kast med liten soffa

Promenaden med min goda vän blev inte av, hon var hemma och kände sig krasslig. Kan man ju inte rå för!
Så jag tog med Troja ut på en promenad istället. Blåste lite kallt och hade börjat snöa, men trevligt hade vi i alla fall.
Kom hem och var så trött på hur det såg ut här hemma, sett likadant ut nu i ett år. Så jag bestämde mig helt enkelt för att möblera om lite. Bra sätt att kanalisera sin energi på också.
Offret blev tv-rummet. Får se om jag trivs lika bra med möblemanget såhär.
före
efter
före
Efter
Före
Efter

Nu har jag slut på idéer och fortfarande pill kvar i kroppen. Ingen bra kombination, måste göra något, men vad?!
Får se om Jonas orkar komma hit i morgon, han har blivit krasslig han också. Bara hålla tummarna och hoppas att det inte blir värre i alla fall. Krya på dig älskling ♥

Dåligt klipp?

Fick för mig att jag skulle klippa lugg igår, sådär av en impuls. Gjorde som vanligt och ångrade mig ungefär 2 sekunder efter att jag lagt ifrån mig saxen.
Blev lite kortare än vad jag tänkte mig, men det växer som tur ut igen.
Bara gilla läget och göra det bästa av det. Men folk märkte i alla fall att jag bytt frisyr!

Spenderat kvällen med att titta på: My little Pony, Friendship is magic.
Mycket bättre att vad jag trodde att det skulle vara!
Lägger ut en video om någon är intresserad av att titta, ett fullt avsnitt från säsong 1.
Riktigt underhållande, fast ponnylåten fastnar och håller i sig i timmar! Gått runt och trallat på den en hel dag, inte för att jag kan hela texten, men melodin går inte att få ur huvet.

Nu blir det att kraschlanda i sängen, är så trött att jag knappt kan hålla uppe ögonen.
I morgon väntar en promenad med en väldigt god vän, det ser jag fram emot!

Dag 17 - livsbyte med någon?

Har grubblat nu i några dagar och har kommit fram till att:
Jag vill inte byta liv med någon, inte ens för en dag.
Skulle däremot vilja byta bort min prestationsångest mot något lite mer tuffare personlighetsdrag. Att kunna säga vad jag tycker, utan att vara orolig att någon ska börja se konstigt på mig.
Kan tex inte idag stå upp för vad jag tycker och tänker utan att först bryta ihop inombords. Konflikträdd som få!
Det vill jag byta ut, inte byta liv.
Jag är nöjd med mitt liv, ja förutom arbetssituationen, men jag skulle inte vara den jag är om jag inte råkat ut för det jag gjort.



Sitter och äter jordgubbar, enorma men rätt så smaklösa. Vackra är dom, får nog försöka äta lite mer med ögonen än med smaklökarna.
Är riktigt trött, kunde inte somna igår, som vanligt. 2 timmars sömn och håll-i-gång hela dagen. Inte stressigt men ändå. Höll på att somna då jag satt och såg Broken Flowers också. Blir en tidig kväll med andra ord.
Lagrat upp med lite blockljus, en liten färgklick i det övriga svart/vita jag har här hemma.

Närkontakt

Hade en väldigt trevlig kväll/natt igår.
Först blev det kalas, systerdotterns försenade kalas. Fick man både tårta, mackor och det jag hade bakat. Man var så mätt att man knappt orkade stå på benen.
Efter kalaset blev det hem lite snabbt och byta om, vi skulle till Ske-å och dansa! Disco på Allstar.
Så Syrran som var en så utmärkt chafför kom och hämtade upp mig. Tyvärr så ville inte bilen att jag skulle lägga mina saker i bakluckan, så den attakerade mig! Började alltså min utekväll med ett jack i pannan.
På väg till stan upptäckte jag till min förtjusning att Jonas skulle ut på samma ställe! Blev det dans med både brudarna och Jonas, vilken kanonkväll!
Åt på krysset efteråt där jag höll på att hamna under ett slagsmål, de som slogs lutade sig över mig. Fast så orolig var jag inte, kännde som bara ett lätt tryck på axeln.
Ibland är det bra att man är liten och kan krypa ihop till nästan ingenting.
Slagsmålet redde nog ut sig tillslut, polisen var där men for igen ganska fort.
Sov över i ske-å, där fick jag sova brevid Jonas igen, var alldeles för längesen vi sågs.

Tog sovmorgon och såg lite av vasaloppet som dom åkte idag. Mer tv och slapp på soffan innan jag skulle ta bussen hem. Åt på pizzerian till middag och kom hem bara för en liten stund sedan.
Jättehärligt väder idag med, fastän jag inte hunnit vara ute så mycket, blev då jag tog powerwalken till bussen.
Men en trevlig gårkväll och en trevlig dag.
Synd bara att jag skulle dras med ett jack i pannan, öm är jag också. Men det går över, förr eller senare. Skar för övrig även upp min tumme på mitt nitbälte jag hade under kvällen. Vissa dagar ska man nog klä in sig i skumplast och stanna i sängen.
Nu blir det en varm dusch och sen se lite tv. Upp tidigt i morgon och vara piggelin på jobbet.

Dagens goda gärning

Hjälpte en okänd (för mig i alla fall) äldre dam med hennes spark idag, dom hade sandat gångvägen och hon såg ut att ha lite problem där hon stod. Så jag erbjöd mig att bära hennes spark dit hon skulle och hon tackade ja.
Tur att hon inte skulle så långt eftersom jag även fick stötta upp henne samtidigt. Men hon blev nog både lite paff och glad över hjälpen. Känns skönt att man gjort nått gott idag!

På tal om gott så har jag även bakat arraksbollar. Vaknade jättetidigt och hade ingenting att göra.
Sov i princip bort hela gårdagen så ville göra något vettigt av min tid. Var igår vaken mellan 10-16, somnade igen och vaknade vid midnatt och var vaken till 04.30-isch. Men idag är jag utvilat, konstigt vore väl annat!?
Blev lite väl mjuka.. med goda! Så nu har jag frysen full med gosaker. Funderar på att göra muffins också då jag ändå är igång. Hallonmuffins borde väl vara gott?

Suttit ute i solen en timme och läst också, oj vad solen värmer! Men inte så pass att man inte kan sitta ute utan täckbyxor. Blev lite väl kall om benen så fick gå in igen.
Men om jag inte misstagit mig helt så ska det vara fint väder även i morgon, då blir det ut i solen igen. Fräknarna frodas på näsan och Pyret latar sig inomhus. Vi har det ganska bra här med andra ord.

Sommarsallad och snöras

Trött idag med, kunde inte somna i tid inatt.
Så middagen bestod av saker man inte behövde tillaga och det skulle gå snabbt, blev en somrigare sallad med vattenmellon, räkor och sockerärtor.
Var inte så mättande så det åkte ner 2 tallrikar innan jag kännde mig tillfredsställd.
Vattenmelon hör till sommaren därför kallar jag det sommarsallad, så det så!
Snön från taket har rasat också, varit +7 grader idag. Vårväder alltså.
Pyret får nu sträcka sig lite extra om hon ska spana på alla fåglar eller spionera på grannarna. Snön räcker ända upp till fönstret där hon brukar sitta.
Min fina "solgrop" finns inte mer så det blir att gräva fram en ny då det passar. Kommer att vara tung snö, men gopen blir nog fin nu när snön är så tätt packad.

Efter middagen blev det ett gästspel för mig i studion, sjöng eller mes-sjöng som vissa tycker att jag gör. Roligt hade jag i alla fall fastän jag kanske inte sjuger allra högst i världen.
Vi hade flera gäster i studion och dom jammade så det stod härliga till. Kunde inte låtarna men njöt ändå, imponerade vad vissa kan göra med sina instrument.
Skrek nog lite för mycket på nån låt så nu har jag lite knarr i rösten,
men det går över som tur är.

Först nu har jag kunnat stanna av, har varit full rulle sedan kl 5 i morse då jag klev upp.
Tycker att jag förtjänar lite vila och nåt gott att tugga på.
Poppa en skål med popcorn och se en film.
Mycket bra idé om jag får säga det själv.

Vilket jag får! ;)