orka..

Nu är julhelgen äntligen över! Stressat som tusan och fått en ordentlig förkylning på köpet.
Julafton blev det jobb 7-12 sen stressa iväg till pappa till 15:30, sen iväg till jobbet igen 16-21. Var ordentligt trött eftersom jag inte sovit många timmar under natten heller. 
Juldagen tog ändå priset, mådde illa redan då jag vaknade, sov ungefär 2 timmar. Jobb 7-16:45.
Fick äta middag hos mamma med öronproppar eftersom jag inte orkade nånting! Somnade på kökssoffan efter middagen också.
Tordes inte ens köra hem på kvällen för att jag var så rädd att jag skulle somna och köra i diket. Men sov ordentligt den natten på mammas bäddsoffa och fick ork att jobba annandagen, tur var väl det.
Igår blev det Ske-å för mellandagsrea, fyndade fina saker. Lurvig svart Zipperall och 2 par jeans. + lite annat smått och gott.
Idag är jag dock hemma med feber och tät näsa.

Fick jättefina julkappar! Ny pyamas, handdukar, pengar, soppa, stickesockar, tavla av mig själv?! och halsdukar. Har säkert glömt nåt, men vem kan kladra mig? Är ett under att jag fortfarande minns mitt eget namn.
Jobbar jag även nästa jul så ska jag gå under jorden och inte åka någonstans. Då blir det bara jag och Pyret som kryper ihop oss till bollar under granen.

Trevligheter

Tåget kom fram 11:40, inte allt för sent ändå.
Varit full rulle sedan dess. Snabblunch på Frasses och sen middag hos kära mor. Lite julklappsbyten och skratt och lek med syskonbarnen.
Är lagom slut i huvudet efter en sån här dag, men det är nog inte så konstigt då man vaknar kl 6 efter ca 5 timmars sömn. Sen hjälper det kanske inte heller att förkylningen håller på att ta överhanden också. Näsan irriterar och man nyser stup-i-ett. Feber lyser med sin frånvaro i alla fall, vilket är bra.

I morgon så blir det ett besök i Arvidsjaur för mig och min yngre syster, ska åka på Dollarstore och inhandla dom allra sista julklapparna. Inte för mig dock, följer mest med som sällskap till yngsta systerdottern då hennes mor ska handla. Men det ska nog bli trevligt, det brukar det alltid bli.

Nu blir det i alla fall kurera sig med nässpray och alvedon, sen uthärda jobbhelgen med ett leende på läpparna. Ska nog inte bli allt för svårt, dom är så söta alla våra brukare.
Nu ska vi mysa vidare i soffan jag och Pyret, önskar er alla en fortsatt trevlig kväll. Det ska jag i alla fall ha :)

I väntans tider..

Nej, det är inte som det låter, jag är inte med barn!
Men jag väntar.. på tåget.. som aldrig verkar komma fram i tid längre.

Vaknade redan 06:11 och kunde abolut inte somna om. Skulle hämta syrran på tågstation 08:2...3- isch.
Som det låter just nu ska tåget komma fram ca 11:30, får se hur länge det håller. Kan ju bli försenat ännu mer, who knows?
Förra året missade jag henne totalt pga alla förseningar och att jag skulle på jobbet. Tur jag är ledig i alla fall, har jag då hela dagen på mig.

Åt frukost redan 06:30 och börjar bli ordentligt hungrig igen. Problemet är att jag inte får äta så mycket just nu, vi ska äta lunch när vi kommer tillbaka hit. Men ska äta en macka i alla fall så jag fyller ut magen med något.
Vem vet, vi kanske får äta lunch lagom till middag?

Mera tvätt

Har jobbat mina 8 timmar idag, kom hem och startade en ny tvättmaskin. Ska försöka komma ihåg att starta en till innan jag åker och hämtar upp min syster på tågstationen i morgonbitti.
Hon kommer hem över jul, vilket jag tycker är bara trevligt! Mindre trevligt att vi inte hinner ses så mycket eftersom jag mer eller mindre kommer att bo på jobbet.
Men är man inställd på det så går det faktiskt bättre än vad man tror, syftar mest på jobbhelgen nu.

Har poppat mig en massa popcorn, som alltid..
Min degbunke på 8 liter är nu helt fylld. Men det brukar den va efter jag poppat popcorn, är ett litet popcornmonster. Brukar vara slut efter 2-3 dagar, dom går alltid ner :)

Ska nog fortsätta med min braiga bok, om inte nåt bra går på tv. Men jag har mina tvivel.. inte så ofta det går en film längre som skriker: SE MIG!
Men man ska väl inte klaga, har ju ett X antal filmer i min bokhylla och i en banankartong. Så mig går det i alla fall ingen nöd på i första taget!

Tvätt

Tvättmaskinen är laddad och katten sitter redan och spanar ut genom fönstret.
Det börjar i alla fall ljusna ute nu, men annars kan jag tycka att hon är lite för optimistisk. Så mycket kan det inte vara att se ute då det är mörkt och snöar samtidigt.

Jag kommer i alla fall fördriva min tid i väntan på tvätten genom att läsa boken jag fått låna av Jonas.
Det är del 2 av Hunger Games serien: Catching Fire av Suzanne Collins.
Ska bli spännande att de vad som händer för Katniss denna gång. Gillar att den är på engelska också, kanske inte går allt för fort för mig att läsa, men att jag förhoppningsvis ökar mitt ordföråd om inte annat.
Sen slipper jag att det kan försvinna en massa i översättningen.
Måste nog vara det jag intalar mig själv att jag gör eftersom jag lyssnar på så mycket engelska ljudböcker också.

En bok jag rekomenderar att läsa på engelska isället för svenska är JRR Tolkiens - The Hobbit (Bilbo). Mycket bättre på engelska och hyfsat lätt att läsa. Han skrev den till sina egna barn.
Speciellt kapittlet Riddels in the dark fick ett annat lyft i den engelska boken.
Så det är en bra bok att börja med om man inte läst lågot längre på engelska tidigare.

En liten förutsättning är ju att man gillar fantasy, annars kan den nog vara lite jobbig att läsa faktiskt. But I love it!

Bildrikt

Glömde mina hörlurar när vi körde till Umeå, visste inte vad jag skulle tycka eller tänka om mig själv då jag kom på det. 2-3 timmar själv i en tyst bil är ju ingen höjdare..
Vi bytte och öppnade våra julklappar på kvällen och vilken lycka! Jonas hade gett mig nya hörlurar!
Testat dom nu då jag körde hem idag, riktigt sköna och bra ljud. Blev min mörka bilfärd mycket ljusare!
Fick även en jättefin Marilyn Monroe väggkalender av honom också, så nu hänger den här vid datorn och väntar på det nya året. Tack så mycket för klapparna älskling!
Jonas fick en Magnetic Cube av mig, eller NeoCube. Kärt barn har många namn.. Var tvungen och testa den jag också och den var hur rolig som helst!
Bygg vad som helst, har du fantasin så finns det som inga gränser. Ja om inte det finns för lite kulor förståss ;)
Här är några saker vi byggt. Jonas får all credit för den sista, den har jag inte lyckats bygga alls!
Blir visst många bilder i just detta inlägg men jag måste ju bara få visa den fina pluggen som jag satt in i örat. Är gjord av ben och köpt på Barbarella. Är rätt nöjd med storleken på den jag har (7mm) så större än såhär lär det nog inte bli. Men visst blev det fint?
Länk till den sidan finns här
Var och såg den nya Sherlock Holms på bio i går. Det var jag, Jonas och hans kompis som for dit och såg den. Måste säga att det var en fröjd för ögat denna också. Var inte många sekunder man kunde slappna av. Men det kändes inte som man satt i 2 timmar, det gick alldeles för fort!
Den som gillade första filmen lär garanterat gilla den här också, så mycket säger jag bara.

Nu blir det att sällskapa sig själv i soffan med katten och ev. kolla vad som hänt sen sist på facebook.
Läsa lite bok och sen lägga sig i sängen.

Dagen efter..

Fick inte vinna på monopolet igår, förlorade med hästlängder och Jonas kan verkligen trycka på mina knappar då det gäller att få mig att bli en dålig förlorare. Brukar sällan vara det annars.
Slutade med att jag kastade alla mina gatukort på honom och jag fick göra en tripp under soffan för att leta reda på dom. Hittade inte korten där men väl 4 av Pyrets små möss och en penna som jag har haft borta. Inte illa det, behöver jag inte handla mer leksaker till henne på ett tag :)
Fick dra fram soffan helt för att få tag i monopolkorten, men nu är spelet komplett igen i alla fall. Inget mer monopol för min del, tacka vet jag Othello, det är ett spel jag förstår mig på!

Ska städa undan lite här i lägenheten och packa väskan, förhoppningsvis så glömmer jag inget här hemma. Ska skjutsa Jonas tillbaka till Umeå och stanna där nån dag, vi hinner tyvärr inte träffas mer innan jul så man måste ju passa på!
Kommer att ha en liten julafton då vi komer fram, är jättespänd att få se om han tycker om sina julklappar. Ser nästan mer fram emot det än mina egna klappar.

Pyret stannar hemma och vaktar mitt chateau.
Hon är livrädd för transportburen så är det mycket lindrigare för henne att ligga hemma i värmen där hon känner sig trygg. Men jag får alltid dåligt samvete över att hon får va hemma själv under en längre period.
Men sålänge hon har mat och vatten så går det ingen nöd på henne, sover ju ändå ca 20 timmar om dan ;)

Överraskning!

Trevligt att komma hem idag efter jobbet, Jonas väntade på mig här hemma! Fixade fläskfilé och hemmagjord klyftpotatis och morötter till middag. Ändå ganska bra fixat med tanke på att jag inte handlat på snart 1 vecka. Gott blev det också.

Sen hägrade soffan för oss och Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole. För er som inte sett den: Se den!
Så snygg och häftiga effekter och en bra story som håller hela vägen. Animerad fantasy såklart och jag rekomenderar det varmt!
Nu packar Jonas upp monopolet och jag förbereder mig genom att försöka vara en god förlorare. Vinner nästan aldrig i spel mot honom, men roligt har vi ändå. Speciellt Jonas då jag blir arg ;)

Inblick i Heas värld..

Var ute och gick med Troja idag, hon gick och sniffade på alla pinkmareringar som andra hundar gjort. Vissa sniffade hon på och gick vidare, andra markerade även hon på. Började fundera på vad som händer inne i huvet på hunden när den gör så. Fick såklart upp en teckad hund med tankebubbla inne i mitt eget huvud, gick väl ungefär såhär:
Liten vit hund sniffar runt och hittar en markering. "Men så trevligt, en liten pudel.." går vidare till nästa.. "en terriertös, hmm, ja låt gå för den här gången.." och så nästa.. "Nej va tusan, tax, nej det går inte an! MARKERA!

Andra saker jag har för mig när ingen ser på eller när jag inte tror att nån hör:
♦Disskuterar högt med mig själv och svarar, brukar lösa många problem på det viset.
♦Säga till mig själv i tredje person om det inte går som jag planerat. "Hur tänkte du nu Hea?" "Ja jäklar, bara att börja om och tänk till lite först Hea"
♦Dansar lite på stället och sjunger en trudelutt. Man blir faktiskt gladare på direkten ;)

Sen så styr min sömn mitt humör för dagen, är i huvudsak ganska jämn i humöret, men sover jag för lite så sänks humornivån några snäpp. Skrattar i princip åt allt då, tills jag gråter vissa ggr.
Men jag brukar faktiskt varna folk jag är med att jag sovit lite och att humorn är lite si och så.
Sov lite förra natten och det fick jag känna av idag på jobbet.
Skulle hämta skurkäppen och det slutade med att jag gick i korridoren och småfnissa för mig själv. Skurkäppen var min brutna lans och jag hade tappat bort min häst! Så kan det gå..

Men det är mycket roligare om man tillåter sig vara lite fjantig, man mår mycket bättre då. Bara man inte fjantar sig allt för mycket :)

Idag hyllar jag!

Sockerbiten. Aldrig hade jag förstått att den kunde vara bra till så mycket annat än bara äta som den är eller pluppa ner i tekoppen.
Visst, när man var liten så byggde man olika torn och andra roligare saker. I extrema nödfall blev den även en tärning, om man mot förmodan tappat bort en till yatzyt.

Gjorde mannagrynsgröt till middag, allt för underskattad mat, bränner såklart botten på kastrullen.
Fått tips mot brännda bottnar, vilket jag använt mig mycket av på jobbet.
Plocka fram några sockerbitar och ha ytterst lite vatten, sen är det bara gnugga tills allt är borta. Borde vara mer miljövänligt än stålull och funkar precis lika bra med en sockerbit.
Någon söt tant på jobbet tipsade om det, trodde inte att det skulle funka men se där!
Borde funka att inte försöka bränna fast också, men det är jag inte så bra på så jag kommer att hylla sockerbiten tills min dödsdag.

Annars så har det inte hänt så mycket idag, legat på soffan och sett film på datorn. Finns faktiskt mycket att välja på YouTube, bara man vet var man ska leta.
Fire and Ice, animerad från 1986 (tror jag att det var) Lättklädda typer i en kamp mellan det goda och det onda. Läst att den skulle va bra så jag var tvungen att ögna igenom den. Snygg men allt för stereotypisk, kvinnan hjälplös och männen fixar allt, lite trist..
Vägen till El Dorado, underhållande och snygg, DreamWorks lyckas varenda gång tycker jag.

Nu ska jasg fortsätta mitt soffliggade med säsong 5 i Dexter. Fuderar på att göra lite morötter och dipp också då jag ändå ska soffmysa. Snacks, filt och serier, det kan ju som inte bli fel.

Det efterlängtade julbordet..

Varit full fräs sedan jag vaknade i morse och till nu. Men trevligt har jag haft det!
Jobbade fram till 12, sen vaknades det julbord. Blev så mätt att det känndes som om jag skulle rulla därifrån.
Möte fram till 16 och sen skynda sig tillbaka på jobbet så att man skulle hinna dela ut middagen till de boende.

Hem och städa eftersom det såg ut som ett bombnedslag här hemma, väntade besök av en arbetskamrat.
Blev en mycket trevlig kväll med en massa prat och kaffe (drack faktiskt kaffe!), blev kanske inte så mycket filmtittande. Men vad gör det? Sålänge man har trevligt så spelar resten ingen roll tycker jag :)

Lagt klapparna under granen också, ser mycket trevligare ut nu än då dom låg ihoppressade i bokhyllan. Försöker bygga upp så mycket julstämning som det bara går, tyvärr så har jag inte lyckats så mycket än.
Fått veta att det inte ser så ljust ut om att få vara ledig julafton heller, men var ganska inställd på det så är inte allt för besviken över det faktiskt.

En god nyhet är att jag fått förlängt min vick på jobbet, kommer att få stanna fram till sista Maj! Skönt! 5 månader som jag vet hur jag jobbar, kan man faktiskt planera lite framåt igen :)

Julbord!

I morgon ska jag få äta mitt fösta julbord på 2 år, blir bjuden på det dessutom!
Ser faktiskt fram emot detta, fastän jag inte är så hemskt förtjust i varken köttbullar, prinskorvar eller lax. Men det är ju nästan ett måste att få äta julbord, annars så blir det ju inte jul.
Förra året missade jag alla julbord och fick inte ens smaka en ynka prinskorv. Därav fick jag heller inga julkänslor, dom var obefintliga.
Jobbade precis alla juldagar förra året också, så när dom andra bjöd på julbord så var jag helt enkelt inte där!

Har haft tur idag, både fått smaka en lussekatt och en pepparkaka, fick även se luciatåg stundvis på jobbet.
Efter jobbet tog jag och Troja en promenad i snön, så himla härligt det är ute ikväll. Nog för att det var mörkt där det inte fanns några gatlysen, men ack så härligt ändå!
Tog en mycket längre promenad än vad jag hade tänkt från början, men Troja verkade så nöjd och glad över att få springa av sig lite.

Lucia

Ja då var det lucia igen, har missat allt vad luciatåg heter än så länge, lär nog inte hinna se något sen ikväll heller då jag jobbar hela kvällen. Har man tur så kanske man snubblar över nån lussekatt innan dagens slut.

Bojkottade allt vad datorer och internet hette igår. Var så trött att jag somnade ganska omgåede på soffan efter jobbet. Åt middag och la mig på soffan igen.
Blev Ensam Hemma 1+2 och Batman Returns innan jag gick och la mig på riktigt.

Var iskallt ute när jag skulle gå på jobbet igår kl 05:30, -23 grader, såg nog ut som det var minst -50 då jag hade klätt mig klart och var redo för min promenad dit.
Var bara -13 grader då jag skulle gå hem så då var jag inte lika glad att jag klätt på mig allt vad jag äger och har.
Verkar vara fint ute idag, snöde en hel del igår och gradantalet ligger runt nollan. Synd att man inte hinner vara ute så mycket idag, arbetet väntar..
Ska bara få mig nåt i magen och göra mig klar så är jag redo för dagens utmaningar.

Uppe med Tuppen

Vaknade i tid idag! 05:05 var jag uppe ur sängen och påväg att äta frukost, behövde inte alls stressa mig iväg till jobbet utan hann dit med god marginal. Väckaren fungerar alldeles utmärkt och hoppas att jag är ute i lika god tid i morgon, börjar kl 6 även då.
Tyvärr har jag inte alls haft Söndag idag, utan jag har trott att det varit måndag större delar av dagen. Min vecka kommer att bli jättekonstig bara därför.

Gick förbi Ica på vägen hem och handlade frukost för några dagar framåt, inte så kul att komma till jobbet utan nåt i magen..
Hittade en hel del bra saker i fyndlådan som dom har där:
♦Ett par guldtofflor, fula, men dom är varma så dom fyller sin uppgift.
♦En ny glasburk för mina opoppade popcorn
♦4 små glasburkar som fick bli mina nya spargrisar.
Mycket roligare att spara pengar då man kan se hur högen växer :)

Byggde och dekorerade ett pepparkakshus i måndags, men har inte hunnit lägga ut nån bild på mitt mästerverk. Hittade jättefint strössel på Konsum som fick agera som snö. Blev rätt nöjd, det är ju faktiskt mitt första egna pepparkashus jag någonsin byggt.

Bzzzzt bzzzzt bzzzzt

Har inhandlat mig en ny väckarklocka, tydligen så reagerar jag inte då väckaren på mobilen ringer längre. Ganska drygt! Konsumenttestade den i morse och den fungerar, tack och lov.
Ska jobba i morgon och skulle va just snyggt om jag försov mig ännu en gång denna vecka. Nej tack!

Legat och läst bok hela dagen, The Hunger Games, spännande ända in i slutet. Kan knappt bärja mig tills jag får låna nästa bok! Mycket bra, rakomenderar att läsa den!

Fått tag i dom flesta av mina bilder som jag beställt också, fattas bara lite förstoringar som förhoppningsvis kommer till veckan. Blir det att rama in och hänga upp dom på väggen. I alla fall nån av dom.

Tillängnar kvällen till den rara massmördaren Dexter och hans fortsatta problem.
Måste fundera ut vad man ska fixa till middag också, får nog bli en hederlig frysrensning och se om man hittar nåt gott.

The Hunger Games

Sitter just nu och försöker leta fram några bilder på min dator som jag ska framkalla och som förhoppningsvis ska hamna i ett fotoalbum.
Tycker om fotoalbum, sitta och bläddra i riktiga blad istället för att klicka fram nästa bild med musknappen.
Fick 40% rabatt hos Fuji på framkallningar då vi var och fotades oss i The Studio. Rabatten räcker bara t.o.m 31/12 så det är hög tid att skicka in bilderna för framkallning.
Problemet är bara att jag inte har så mycket bilder att framkalla, har ju redan framkallat dom från Köpenhamn och från sommaren. Nu i höst har jag inte fotat så mycket, men några bilder har jag lyckats hitta i alla fall.

Har börjat på en ny bok också, lånade den av Jonas. Tack så mycket älskling!
The Hunger Games av Suzanne Collins.
Den är väldigt bra och spännade, är väldigt svår att lägga ifrån sig då man väl har öppnat den.
Låg och läste alldeles för länge i går kväll, men var tvungen att sluta då det var som mest spännande. Lite sömn måste jag ju i alla fall få.
Ska snart plocka upp den igen och läsa vidare. Förutsatt att jag inte somnar förståss. Är riktigt trött nu och har varit det hela dagen. Sitter och glor som en uggla nu bara för att kunna hålla mig vaken.
Blir en tidig sänggång för mig ikväll, i morgon ringer väckarklockan 04:45.

Tur i oturen

Vaknade i morse av att en traktor skottade utanför mitt köksfönster, tänkte Shit va tidigt dom är uppe..
Tittade på klockan, 6:35. Bråttom!! Kasta på sig dom närmsta kläderna jag hittade och på med skorna och panikgick till jobbet. Men jag var ombytt och klar 6:58, 2 minuter till godo.
Har tydligen fått den fula ovanan att stänga av väckarklockan utan att jag vet om det själv, var tur att jag vaknade av traktorn i alla fall. Tur i oturen kan man säga.

Syster-yster har haft en garderobsrensning igen, vilken jag gillar!
På så sätt får jag "nya" kläder i garderoben utan att behöva lägga ut en krona, NICE. Eftersom jag inte bryr mig särskillt mycket vad det är för mode så tar jag det som passar och det som är snyggt enligt min mening.
Denna gång blev jag 5 linnen/t-shirts rikare samt ett par svarta Jeans som satt riktigt fint.
Så det är faktiskt ganska bra att va minst (storleksmässigt) i familjen. Allt som krymper i deras tvättar hamnar oftast hemma hos mig :)
Tack ska du ha Syrran!


11

Jahapp, då har mina 11 lediga dagar helt plötsligt tagit slut, inte nån större aning om jag gjort nåt vettigt av dom heller. Vilat, promenerat, skrattat och umgåtts med diverse folk. Rest till Umeå och tillbaka, läst en hel del och sett en massa serier. Men det är väl det man ska göra på sin lediga tid, må bra och stressa ner, funkade för mig i alla fall.
I morgon blir det uppstigning tidigt, ska va ombytt och klar kl 7 på jobbet. Längesen jag klev upp så tidigt, men det ska nog gå det med.

Snön har trillat ner större delen av dagen, till min egna förtjusning. Går mycket bättre att glädjas över att det kommer massor av det på en gång då man slipper skotta uppfarten och sopa av bilen varenda dag. Bara att ta på sig ett par ordentligare skor och en varmare jacka, då är man good to go igen :)

Väntar på att mamma och hennes sambo ska trilla in genom dörren, ska hit och låna duschen igen. Lät som om dom skulle få lagat pumpen antingen i morgon eller på Onsdag. Ska bli skönt för dom att kunna använda sig av vatten hemma igen.
Mamma och jag har en rätt trevlig tradition då nån av oss åker bort, vi skriver lappar till varandra och berättar vad som hänt eller vad som ska göras. Hittade lappen på köksbordet igår. Var undertecknat med "Vattentjuvarna", söta och goa mamma. Vad skulle jag göra utan dig?


Hej mitt vinterland!

Kom i princip nyss hem från en riktigt lyckad långhelg i Umeå.
Jonas har lurat mig och fått mig att börja se Dexter, jag är inte snabbast i världen jag vet! Men bättre sent än aldrig som jag brukar säga :)

Fredagen spenderades mest i soffan seendes serier och avrundades med en delad flaska vin, ost och digestivekex. Lite kortspel också som jag faktiskt vann i, tillhör ovanligheterna! Riktigt nice.

Lördagen börjades igen med mer serier, lite starcraft och avslutades med en mycket god middag i väldigt trevligt sällskap. Värre var promenaden hem i ösregn, såg nog ut som blöta hundar när vi kom in genom lägenhetsdörren. Låren och händerna var som isbitar! Inte är det väl tänkt att det ska regna i december?!

Vaknade idag av att det fortfarande smattrade regn på fönstret, lite depprimerande faktiskt.
Men jag behövde bara köra 8 mil utanför Umeå innan jag äntligen fick se snön falla! Här hemma verkar det till och med som om dom plogat vägen redan. Helt sjukt att det kan va så stor skillnad på bara 16 mil! Tror jag aldrig har varit så glad att få sopa av brotrappen nån gång.
Pyret är som vanligt övergosig nu då jag varit borta ett par dagar. Inte för att hon varit speciellt ensam i helgen, mamma och hennes sambo har varit här varenda dag och lånat duschen och hämtat vatten. Tror det var vattenpumpen som gått sönder för dom. Mindre trevligt.

Snart så..

Kännt mig lite duktig idag fast jag inte varit ute på nån promenad. Idag tog vi en vilodag både jag och Troja, blir nya tag nästa vecka istället.

Idag har jag:
*Varit på miljöstation med 3 stora kassar med papp, kartong, plast och metallburkar
*Städat undan i lägenheten så den är respektabel igen
*Diskat och rensat kattlådan (nog för man rensar lådan nästan varje dag, men ändå!)
*Packat min lilla väska och inte glömt nåt!
Ska snart bege mig ut på dom halkiga vägarna och köra ner till Umeå och hälsa på Jonas.
Tur det ligger en bok i mobilen, annars fruktar jag att bilfärden skulle va en total mardröm. Har jag i alla fall nåt annat att lägga tankarna på än den långa mörka vägen dit.

Vackert


Finns värre saker att vakna upp till...