Katten

Eftersom jag nu inte längre har kvar några hundar eller någon katt så tyckte jag att det var dax att få mig ett djur som bara jag äger och ingen kan ta ifrån mig.
Kollade runt på Blocket igår och hittade ett kattflicka på 4 år, kastrerad, innekatt och social. (dessutom långhårig) Fyllde alla mina kriterier och mer så jag tog tag i saken och ringde direkt. Tur hade jag, jag var den första som ringde och jag kunde komma och hämta henne redan samma dag. Glad som en lärka stutsa jag fram på jobbet och längtade tills jag skulle få åka iväg och hämta henne.
Gjorde en shoppingrunda innan jag åkte dit för att inhandla det som jag behövde till en ny katt. Pratade med ägaren och gjorde upp. Fick mig några värre klösmärken och jag hade full förståelse om inte katten ville se skymten av mig resten av den dagen.
Till min förundran så kom hon faktiskt fram från sägen och tittade runt i lägenheten på natten och gjorde sig lite hemmastadd.
Idag har hon legat (för det mesta) på en av köksstorlarna och sovit. Verkar ganska lugn och harmonisk under omständigheterna. Har även fått gosa med henne där hon legat och när jag hukar mig ner så kommer hon fram efter en stund och hälsar. Är duktig och går på lådan också. Allt är possitivt än så länge :)