Pheeew

Blev en lång dag! Kom hem just före 18, efter ha varit i Ske-å sen kl 9.
Men jag har hunnit handla en hel den julklappar för att få tiden att gå, så det var ju bra!
Bilen är äntligen lagad och jag hoppas att jag slipper se nån lampa tändas inom den snaraste framtiden. Nu är jag faktiskt ganska less på den.
Har faktiskt gått över förväntan det här med ontet, jag har inte trillat ihop och skriker. Sitter faktiskt och mår under omständigheterna ganska så bra. Blev en rätt så bra dag ändå :)

Klagan

Ska snart iväg med bilen till skellefteå, den ska äntligen få komma sig in i en verkstad. Men jag kan säga att jag inte längar efter bilfärderna.
Kunde inte somna inatt, låg och vände och vred mig,  vilket gör att bröstbenet gör ännu ondare idag än igår.. och det är bara morgon än, blir alltid värre ju längre jag är vaken och ju längre jag är uppåtgående, inte kul..
Får hoppas att dom är snabba så jag får åka hem så fort som det bara går! Uppdaterar läget då jag kommer hem igen.
Kan nog bli en väldigt lång dag det här!

Kreativ

Kanske inte så kreativ som jag önskat att jag skulle vara. Kopierade en bild ganska rakt av, Christopher Umigas bild. Vet inte varför den tilltalar mig så mycket, ganska galen och rå. Kanske det är färgerna och formerna.
I liten bild syns orginalet. Inte jättelikt, men jag blev rätt nöjd ändå :) Målad med oljefärg.

Movie time

Sett en hel del film idag, i brist på annat.
Schindlers list, grät massor och svor en hel del. Längesen jag såg den och den berör mer och mer för varenda gång. Går inte låta bli att beröras av denna film.
Sen blev det Allt för min syster, hade inte sett denna och min lillasyster sa att jag måste se den. Sagt och gjort, jag grät ännu mer, inte tokbölade men snyftade ungefär hela filmen. Rekomenderas för er som inte sett den, annars, se den igen!
Såg nån fler men var inte så bra så jag ids inte nämna det här.

Ska se vad som väntar härnäst, ingen film som skriker se mig! Har tyvärr sett alldeles för mycket film, men som tur är kan jag se filmer som jag tycker är bra hur många ggr som helst.
Jag borde se nån skräckfilm eftersom jag missar halloween, utklädningen som är på hotellet i afton. Älskar att klä ut mig, tyvärr så finns det alldeles för få tillfällen att göra det..
Såhär vacker var man på Halloween
Fjolårets smikning och klädsel, + 2008
Dåligt variation i know,men det blev sista minuten grejer och jag gillar verkligen Tim Burtons dockor ;)
Har ingen aning om vad jag skulle ha varit om jag klätt ut mig i år, Rödluvan eller 60-tals brud?

ZzzzZzzzZzzzz

Idag har jag, legat på soffan och ägnat min vakna tid till Mr Potter, miss Granger och mr Weasley, huvvaligen så små och söta alla är i första filmen!
Sett igenom alla nu, inte i kronologisk ordning nödändigtvis och inte alla på en dag, blev igår och idag.
Sovit igenom delar av filmerna, men vad gör det då man kan spola tillbaka till dom bästa bitarna?
Är fruktansvärt trött, mest hela tiden, men den som sover syndar inte. Eller hur dom nu säger.
Sover jag gör det inte ont heller, så det är win-win för min del :)

Varit sådär härligt barnslig och ätit varmkorv, hela dagen! Inte så näringsrikt kanske, men lättlagat. Jag äter bara lättlagat nu då jag inte vill flaxa runt med armarna. Microgröt igår och varmkorv idag.
Får se vad för lättlagat och halvfabrikat det blir imorrn, köttbullar kanske?
Vill ingen bjuda mig på middag?

Pyret är så söt och go med mig, ska ligga nära hela tiden. Tack och lov så låter hon bli bröstkorgen.
Hon har legat under täcket, på täcker, på magen, brevid mig och bara kurrar. Söta och älskade katt, vad skulle jag ha gjort utan dig?

Ajajajaj... aj!

Aj, aaah, neeej, duns.... aaah, ajajaj..... f*n!

Ungefär så lät det då jag försökte ta på mig skorna idag, lyckades tillslut. Liggandes på rygg på golvet, problemet sen var då att jag skulle ta mig upp igen. Vilket det också lyckades tillslut.. men ont hade jag!
Hittade ett par ballerinaskor jag använder mig av nu för att slippa böja mig framåt. Funkar, men dom är kalla!

Väntar fortfarande på att jag ska bli blå/svart/grön (valfri färg) på bröstkorgen, den här blödningen måste vara väligt osynlig eller invärtes för det syns fortfarade ingenting. Gör mer ont än igår, lär väl inte kunna resa mig i morgon om smärtan fortsätter att stiga i samma takt.

Suttit hos syrran och sett film nu ikväll, eller halvlåg över halva soffan, fick hjälp då jag skulle kliva upp igen.
Jag ska inte skratta, gråta, hosta, nysa, gäspa, sucka eller klappa händerna. Vilket jag såklart gjorde under någon gång under filmen... pain!

Proppat i mig det starkaste jag har i smärtstillande väg, lindrar väl lite, men inte alls på långa vägar att jag kan röra mig normalt. Förhoppningsvis så somnar jag och får sova hela natten.
Nu är det färdigklagat för idag! Sov gott!

Pest och pina!

Skulle va duktig på jobbet, slutade med att jag hade väldigt ont bröstet! Misstänker att jag fått en liten spricka i bröstbenet, läkaren jag besökte påstår att det bara är en liten blödning.
Han kan ha rätt, det kan bara va en liten blödning, men ska det verkligen göra ont då man lyfter 2 kg tunga saker då?

Blir så less och arg!
När ska jag bli tagen på allvar av läkarna här i Norsjö?!
Skulle kunna komma in med benpipan utstickande ur benet och skulle bli hemskickad för att det bara är en stukning.
Var precis samma sak då jag inte kunde röra nacken och röra armarna då jag gick i gymnasiet, åkte dit och läkaren sa att jag skulle dra upp byxorna och gå hem, det är bara träningsvärk. Hade ont i 3 veckor efter den händelsen.
Där och då förlorade jag förtroendet på Norsjös läkare, det har inte byggs upp igen efter idag. Tror undersökningen tog 3 minuter och kostade 200 kr. Kunde jag lika gärna stannat hemma!

Sitter faktiskt och gråter, så ont gör det. Både den fysiska smärtan och den psykiska.

Nästa gång jag måste uppsöka en läkare ska jag vänta tills dom stängt, för då måste jag åka in på akuten i skellefteå. Trots den långa bilresan och att det kostar mer, det är värt det. Jag vill ha en läkare som faktiskt lyssnar och bryr sig.

Får väl se om jag får nåt blåmärke, men jag tvivlar. Lär märka på fredag eller lördag om det är en spricka, i så fall lär jag få ont på riktigt. Tar ca 2 dagar innan smärtan bryter ut vid en revbensfraktur, antar att bröstbenet borde va ungefär likadant.

Svaret på gårdagens gissningstävlig:

spår 1: Älg

spår 2: rådjur

2 mil senare..

Har varit så fantastiskt fint väder idag och jag hade den turen att jag slutade arbetet 12 idag!
Begav mig av på "rågmjölsvägen", gammal väg, numera vandringsled om man ska tro på kommunes hemsida. Sträcker sig över 1 mil och är kanonfin att gå på. Hade aldrig provat va där så jag tänkte att jag skulle gå så långt jag hann på så kort tid som möjligt.
Inte så smart! Betade visserligen av 2 mil på 3,5 timme,inklusive fotopauser och dricka ur en bäck, men oj vad jag kommer få ångra det i morgon.. Ljumskarna började kännas av efter ca 2/3 av sträckan, fötterna känner jag av nu. Ont!

Men det var härligt ute, det kan inte förnekas, knastrade under fötterna och solen strålade! Det här ska jag göra igen, fast då ska jag inte gå så fort :)
Har en liten lek också:
Gissa djuren:
Ungefär lika stora spår som hästhovar
Djur nr 2

Nu måste jag bara försöka luska ut vad det är för djur själv :)

Mythbusters

Hur roligt verkar inte deras jobb vara?

Dimma..

Körde till Skellefteå igår, eller hjärtat körde medans jag babblade på om allt och ingenting, eftersom min radio i bilen inte fungerar.
Det var dimma, inte nån såndär liten lätt disig dimma, utan en tjock dimma så att man precis såg till nästa plogpinne.
Men vi kom fram tillslut, efter lite mutter och några konstateranden som: "Den är verkligen tjock den här dimman", " Det är typ som att köra i gröt". I alla fall tänkte jag nog så.

Såg en film på kvällen, The Reader, mycket välgjord och gripande film. Myste med tända ljus, cola, kexchoklad och popcorn. Härliga tider :)

Körde iväg i morse/idag och skulle lämna in bilen enligt överrenskommelsen med bilmäklar'n. Väl där får jag veta att dom tidigast har en tid nästa måndag. Suckade nog ganska djupt inom mig då jag fick veta det, men vad gör man?
Får helt enkelt ta kompledigt och brumma dit på måndag igen då. Kanske jag hinner hitta lite julklappar under tiden. Köpte den första julklappen idag, till mamma.
Då var det bara alla andra man ska hitta nåt till...

Det var dimma igen då jag skulle köra hem idag, inte lika tät som gårdagens dock. Men inte tordes man köra allt för fort i alla kurvor, kunde ju dyka upp nåt djur eller nån mötande bil. Meskörde kan man säga att jag gjorde. hehe
Lyssnade på Neil Gaimans och Terry Pratchetts bok (Good omens) under tiden så jag kände inte att jag behövde stressa hem.

Pyret spanar ut i dimman genom fönstret och det låter i alla fall som om hon ser nåt. Kanske monstren från The Mist är här! Bäst att gömma sig under filten en stund då..

How old is your toothbrush?

Sitter i skelleftå, myser i solen i soffan och lyssnar lite på tv:n. Varit ute på en blåsig promenad med Ayo, den lilla tibetanska terriern som nu ligger och sover på rumsmattan.
Jag och hjärtat har käkat lunch och nu väntar jag mest på att han ska sluta jobba, vilket är om ca 7 timmar. Då åker vi hem till mig vilar upp oss, gömmer oss från omvärlden och all stress. Denna helg blir det vila, sova och aktiv avstressning för båda. Och en hel del mys, film och popcorn får jag hoppas :)
Kanske en avslappnande promenad om vädret tillåter..

Har lyssnat färdigt på Stardust, gick riktigt fort! Den var lite annars, eller helt annars än filmen, slutet helt annorlunda men bättre på sitt sätt. Filmatiseringen är helt klart mer barnvänlig och mer fairytail, men det har dock sin charm.

Försöker få tag i Good Omens- av Neil Gaiman och Terry Pratchett.
Läst boken, på svenska, men mycket kan jag tänka mig går förlorat i översättningen och minns att den var så bra att jag gärna läser den igen - nu på engelska.

It av Stephen King står också högt upp på listan, det är en bok man nästan måste läsa innan man dör. Eller enligt mig i alla fall. Ska även ge den ett försök om jag bara får tag i den.

Fick tag i bilmäklar'n, ska dit på måndag, med bilen. Förhoppningsvis så har dom tid att kolla upp den där och då. Skönt, då kanske den saken var ur världen!

Har snart läst ut Bärnstenskikaren också. Har ca 150 sidor kvar, kan rekomendera dessa böcker också om man gillar fantasy och ungdomsböcker. Hyfsat lättlästa och korta kapittel så man hinner läsa lite då och då utan att man tappar bort sig. Ska plocka upp den nu igen och se om jag hinner läsa ut den idag..

Nice!

Fick tag i mitt nya WWF pussel idag, har suttit och lagt det nu ikväll samtidigt som jag lyssnat ännu mer på ljudbok.
Är dock inte samma bok som sist, utan en annan, men med samma författare. Nu är det Stardust av Neil Gaiman.
Gillade filmen, och boken är precis lika bra! Fast den har ännu fler trevliga och roliga figurer! Uppläst av Gaiman själv, ännu ett plus!
Pusslet är på 500-ditar och har nästan hunnit lägga hela. Har bara några få futtiga bitar kvar. Ska lägga klart det innan jag går och lägger mig.

Mamma var förbi och kramades och kollade lite på kort. Ett nöje vi båda delar, skrattar lika gott båda 2 åt samma kort. Har väl samma humor kan man väl säga :)

Glömde såklart mitt papper som jag skulle visa för verkstan idag,så dit har jag inte heller hunnit. Ska ta mig en prommis dit imorgon då jag vaknar istället, håll tummarna för mig!

Blir nog en tidig kväll för mig, har fått lite ont i huvet. Kan bero på tempot man har haft idag. Varit fullt ös ungefär hela dagen, känns så i alla fall. Eller så blev det bara att allt hände ungefär samtidigt hela dagen. Somnade nästan på lunchen idag, vilket är ovanligt! Kan bero på att det blev en kort natt också.
Jajja, imorrn är en ny dag, nya krafter och nya utmaningar. Kom an!

För tusan bövlar!

Fick ett samtal från Bilmäklar'n idag, han frågade: Vi har en Skoda som skulle ha kollats upp, har ni nån tid för den?
"Ursäkta mig, men du har nog ringt fel... det är jag som äger Skodan".  Killen med koll alltså!
Måste nu försöka få tag i Bilverkstan här hemma och höra om dom har någon tid för min bil ganska snart, annars måste jag brumma iväg till stan. Förutsatt att "Killen med koll" faktiskt ringer en verkstad först.

Dagen har förflutit på bra, städat på eftermiddagen så att både jag och arbetskollegan gick varma och svettades floder. Men rent blev det i alla fall :)
Fick mig även skjuts hem! Tack tack för det! Hade ett paraply men är som ganska skönt att få åka bil ibland :)

Suttit och lyssnat ännu mer på ljudboken, nu är det ännu mer spännande! Grävt fram en skrapgravyr i koppar som jag nu ska roa mig med då jag lyssnar på boken. Kan inte sitta stilla då jag lyssnar, igår städade jag hela lägenheten och diskade, nu blir det roa sig istället!
Hitta lite roliga bilder i mobilen, måste ha haft tråkigt nån natt då jag inte kunnat sova. Blev lite läckra ändå om jag får säga det själv :)
Några målningar som "grottmännen" gjort, antagligen nåt skolprojekt, hitta dem under en promenad häromdan.

Upp och hoppa!

Somnade på soffan igår kväll, tröttheten fann mig!!, vilket jag tyckte var oerhört bra! Tror att jag bara hann lyssna 15-20 minuter av ljudboken innan jag var i drömmarnas värld. Vaknade 19:30 och gick och lade mig för att sova på riktigt.
Sov oroligt, rädd att jag skulle försova mig, men vaknade ändå pigg och glad som en lärka.

Har även fått veta att vicket jag går på nu, blev förlängt tillochmed sista december.
Mindre roligt är att jag kommer att jobba under alla juldagar även i år, detta blir 8:de julhelgen jag måste jobba av 9 möjliga, snacka om otur!
Skulle vilja prova på att få va ledig i alla fall en jul, utan att man ligger hemma med kotkompression, var så jag spenderade julen som jag var "ledig", skulle ha jobbat men kunde inte p.g.a ryggen.
Skulle vilja hinna träffa familjerna och faktiskt kunna umgås för en gångs skull. Får väl hålla tummarna för nästa år istället då...
Nyss käkat middag, kammat katten och lyssnar nu på Gaimans underbara stämma. Går förtusan inte att sluta lyssna, längtar tills det blir en lugn stund så jag kan lyssna lite mera. Gick ut i på en promenad på lunchen idag, i blåsten, bara för att jag skulle få lyssna på ännu ett kapittel!

Luften i mig har tagit slut, sitter och kämpar för att hålla ögonen öppna. Kan ju inte gå och lägga mig än och ute regnar det. Vad ska man göra?!

The Graveyard book

Fixat en ny ljudbok av Neil Gaiman- The Graveyard book, började lyssna på den då jag skulle ut på min promenad, är redan på kapittel 4. Den har humor och spänning, riktigt bra!
Blev bara promenad ca 1 timme, tänkte gå längre, men då skulle det ha hunnit bli mörkt innan jag kommit hem, men jag hade inga reflexer så det kändes inte som någon god idé.
Hadlat lite smått och gott på Ica. Mest frukost och sånt som kan va bra att ha. Kattmat t.ex.

For och simmade, blev bara 25 minuter, hade tänkt simma i alla fall 20 minuter till men mina tår jobbade emot mig! Dom krampade ihop sig som vanligt så jag klev upp och satte mig i bubbelpoolen istället. Tror jag hann simma i alla fall 600 m, låter pluttlite men det är ändå ett resultat. Sen blev det bastu!
Kommer jag inte slockna i vettig tid ikväll då vet jag faktiskt inte vad! Blir uppstigning kl 5 i morgon, vilket som.

Nu blir det att sitta och lyssna mer på Mr Gaimans fantastiska bok. Tror även att det är han själv som läser upp den. Väldigt bra läsröst som gör det så mycket trevligare att lyssna på också.

Så välkomen trötthet, jag väntar på dig i soffhörnet!

sömntuta!

Är precis åt andra hållet nu, sover alldeles för mycket. Somnar 1 på natten och vaknade 10. Inte ok!
Kommer att bli sjukt jobbigt att kliva upp i morgon då jag ska på jobbet..
Får väl försöka göra av med så mycket energi som jag bara kan så jag somnar i en vettig tid ikväll.

Ringt samtalet till Bilmäklar´n nu, förhoppningsvis så får jag en tid snart så dom lagar upp bilen ordentligt och att man slipper åka in och ut från verkstäder för att släcka en lampa.
Får hålla tummarna att det blir på en ledig dag, så jag inte behöver ta ut semester bara för att åka och laga bilen, kan ju faktiskt ha en sån otur.

Funderar på att dra till simhallen ikväll och simma lite längder, var ett bra tag sen jag gjorde det faktiskt. Måste bara leta reda på baddräkten och simglasögonen först. Får bli dagens lilla projekt :)
Om man va duktig skulle man ha styrketränat innan badet, men så duktig lär jag nog aldrig bli! Får duga med en promenad tror jag.

Ny design

Jo, ska prova ha det såhär ett tag.
Mindre stökigt och mer läsvänligt hoppas jag.
Blev en liten egoboost till mig själv :)

Home is were my shoes are

Hemma igen, var en fullspäckad dag igår!
Vaknade, for till syrran och "tvingade" hennes karl att hjälpa till att byta till vinterdäck på lillskorven min. Tack för det D!
Hem igen och packa in i bilen, hämta syrran och Sara, svänga förbi systemet och brumma iväg till Umeå!
Hann dit 30 min innan vi skulle va där, kolla stan tvärendes och poff så var vi inne på The Studio.
Sminkade, piffade och fotade. 2 timmar senare satt vi och kolla på korten.
Mest förvånad att det gick så fort, hann inte alls bli nervös då man stod där. Man fick agera ormmänniska ibland men bilderna blev faktiskt fina.
Inte för att jag gillade allihopa men man är ju också sin värsta kritiker.
Käkade Icas salladsbufé, drack lite vin, iväg till Ida. Där blev det pimpla mer vin och spela lite Guitarr Hero med hennes nyblivna sambo. Hade väldigt trevligt!
Utgång!
Coverclub, skrek (sjöngisch) och dansade rumpan av mig. Ville inte att kvällen skulle ta slut!
Hem och sova. Skönt! Tack för lånet av lägenheten älskling!

Vaknade pigg och glad i morse, käka frukost, städa lite och körde hem.
Nu blir det soffhäng med katten, antingen med en bra bok eller film. Skulle igentligen varit ute när det är så fint väder, men latmasken infinner sig och den verkar vara svår att bli av med.
Hoppas på goväder i morrn också.

Hej kapten Kålrot!

Öppnade kylen för ett tag sen, kom en översvallade lukt av kålrot! Kapten kålrot mötte dock sin överman och fick gå på plankan, blav hackad i småbitar och mötte sedan Kajsa som min mage så vackert heter. Åkte ner 1 glas vin också, oooops. Gött!

Har packat väskan, ska bara byta om till vinterdäck, skulle igentligen ringt ett samtal till Bilmäklar'n, men det får vänta. För imorrgon så drar jag, Syrran och Sara iväg till Umeå! Är faktiskt ganska peppad.
Får se om man kommer hem med nån bild, tänkt köpa minst 1 i alla fall så man har kvar nåt som minne.

Synd att min pojke inte är kvar i umeå, hade inte varit dumt att få krama om honom. Men det kommer fler lediga helger!

Pyret lär se till att fortet står kvar då jag kommer hem, är en riktigt duktig vaktkatt, ser till att alla dammråttor ligger kvar under sängen om nån knackar på dörren. Min lillmes!

Fick reda på nåt tråkigt igår också, min fd hund finns inte mer. Tycker det är hemskt tråkigt att jag inte fick veta det direkt från källan då det hände, utan 1 månad efteråt på en blogg. Väldigt fin hund som tog stor plats i mitt hjärta. Saknat båda 2 så hemskt mycket och tror det kommer va svårt att få så fina hundar igen. Vila i frid Sascha ♥
Ligger och mår gott i soffanSascha
Och norna i det andra hörnetFinaste Norna, saknar dig!

Så skönt!

Har äntligen fått vakna och vara utvilad på första gången på 1 vecka. Slocknade bokstavligt talat på soffan kl 8 igår kväll och vaknade upp just före 10 idag. Läste en bok innan jag somnade igår och tror jag läste om sista 5 raderna 7 ggr innan jag förstod vad jag läste. Var så trött! Antar att jag behövde få sova ut ordentligt.

Har fullt med enegi i kroppen idag och funderar vad jag ska göra av den. I brist på annat så tvättar jag bort det jag hade i tvättkorgen.
Kanske skulle leta fram kläderna jag ska använda mig av på lördag. Då blir det Umeå med syrran och en kompis till The Studio. Hoppas jag ska bli kul :)
Städa lägenheten kanske man också skulle ha gjort. Fast var inte alls så peppad på det..

Ute skiner solen men det blåser rätt mycket, kände ingen större lust att gå ut i blåsten för att frysa. Får hoppas att det är lika fint väder i morgon (fast med mindre blåst) för då blir det långpromenad!

Men Tjena!

Varit i stan i helgen och bara latat mig och myst lite med älsklingen. Inte haft en tankte på att kolla fejjan eller uppdatera bloggen på hela helgen! Rätt skönt :)
Ja just ja, var ut på krogen en sväng också, kollade in stadslivet lite.. bredde på lite med dialekten och bara njöt :D

Promenerat lite med familjehunden, läst rätt mycket ur en bok. Var så spännande att jag redan läst ut den och börjat på uppföljaren till den.
Philip Pullman's Guldkompassen och Den skarpa eggen, har den tredje boken här hemma också Bärnstenskikaren, så nu vet jag vad jag kommer att göra alla mörka och regniga höstkvällar framöver.

Att ligga och ha katten kurrandes på magen och vara helt inne i en annan värld. Tack och lov att man har så livlig fantasi så att man kan bli så fast i en bok. I LOVE IT!

Helgen avslutades med en trevlig filmkväll med några polare och värdarnas mysiga katter. Kattungar är då för söta! Blev kär direkt! Suck..

Funderar om man ska fortsätta att läsa en stund till eller om man ska slå på tv:n och svära lite över att det aldrig är nåt bra på den.. eller kolla fejjan lite till.. hmm

Rött!

Det blev rött! Vilken tur! :D

Hårfärgning

Ja, då var det dax igen att bättra på färgen på håret. Kom dock inte riktigt ihåg vilken av nyanserna jag hade sist så jag chansade på den rödare av dom. Ska bli spännande att se om det var den jag trodde eller om jag kommer att matcha bilen framöver :)

Sitter nu och väntar på att verkningstiden ska ta slut så jag får skölja ur eländet och kolla om det blev bra. Är spänd på resultatet. Men sålänge det är någolunda rött så kommer jag va nöjd :)
Så nu ska jag bädda om till svarta örngott och leta fram den röda handduken så jag inte färgar av mig på diverse saker allt för mycket. Har en tendens att rinna färg 1 vecka iannan det slutar då jag tvättar håret.
Såhär rött har det varit en gång i tiden, vill ha det igen!!

Ledig! :)

Nu har man äntligen jobbat klart för i helgen! Blev en väldigt lång jobbarhelg (fredag-tisdag) men imorgon får jag äntligen sova ut ordentligt! Ska bli skönt!
Blir jobb 2 dagar till den här veckan, men i helgen är jag helt ledig och då blir det att åka till Ske-å och hälsa på älsklingen några dagar. Mysigt! ♥


Ska kolla upp bilen i morrn, har en varningslampa som slagit igång. Gjorde den på vägen hem från stan dagen jag köpte den. Inget fel på bilen i övrigt, men den där nedrans lampan visar ju att det inte riktigt är som det ska.. kan ju hoppas att det inte är något allvarligt, men i så fall får bilhandlarn stå för den kostnaden. Borde ingå i garantin kan kan tycka.

Är trött idag med, men inte alls i samma utsträckning som jag varit tidigare i veckan. Eller vänta, är väl bara tisdag idag va? Tror att mitt huvud inte har förstått vad det är för dag, tror jag har fredag idag.. Knasigt!
Mina nya snygga bil :)

Så morgondagen ska här vilas och kolla upp bilen. Bra plan tycker jag! Det klubbar vi för!

Men igen!

Är lika trött idag också, vet inte vad det är för fel på mig! Sovit ganska bra inatt, ca 7 timmar så jag kan inte ens skylla på sömnbrist!

Gick förbi syrran på vägen hem, släppte in hunden som satt utanför och skällde ut mig. Söta lilla Troja, vifta med hela kroppen för att hon var så glad att se mig :)
När jag kom in fick jag en kram av den älsta systerdottern som jag är fadder till.
Mor och dotter ♥
Den yngsta systerdottern hade världens störta flin och glimten i ögat! Hoppa även upp i famnen på mig, fick mig även en puss! Söta unge alltså :)
Skulle prova att blåsa upp en ballong, hon har tekniken men inte lungkapasiteten..
Blidkvalitén är inte den bästa dock. Sorry syrran om bilderna inte blev så smickrande, men ni var så söta båda två ;)
Har man en dålig dag går man och hälsar på hos syrran och hennes barn, känner man sig alltid uppskattad!

Snurrigt

Somnade tillslut kl 3 igår natt/i morse, beror väl lite på hur man ser det. Väckaren ringde halv 6. Jippi! NOT!
Åt frukost och promenerade på jobbet.
Ganska tungt att jobba idag, varit så himla trött! Dessutom har jag kännt mig bakis, fast jag inte druckit en droppe. Sovit alldeles för lite i helgen, får åtgärda det inatt.

Ska försöka lägga mig så tidigt jag bara törs, lär då va vaken nån timme till eftersom middagen fortfarande håller på att laga sig själv i ugnen..

Är lite snurrig, men det beror nog på sömnbrist och att man jobbat hela dagen. Är hungrig också så det bidrar väl det med.
Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa. Ska då jag försöka ha ;)

Insomnia

Kan inte sova, känns sådär jättekul när jag ska kliva upp om 4 timmar. Men det kanske är det som är felet, att jag tänker att "nu är det si och så många timmar och minuter kvar innan jag ska kliva upp.."
Får helt enkelt försöka renska skallen och slappna av..

I brist på sömt så har jag suttit och skissat, ritat och målat. Såhär blev resultaten:
Nallen eller "alone in the dark" blev jag riktigt nöjd med! Målad i blyertspenna B och skuggad med en stomf. (Lade upp 2 bilder för att visa skillnaden före och efter jag använt stomfen.)
Den är inspirerad av Cristopher Umingas bilder. Bläddrar ni längre ner i bloggen så finns det några bilder där av honom. Finns under rubriken: Träningsvärk


Ögat och munnen skulle jag bara prova mig fram med akvarellpennor och lära mig måla lite med färg. Tyvärr såg jag fel på svart och blå vid ett tillfälle så ögonfransarna blev mörkblå istället för svarta...

Ska prova lägga mig och läsa, kanske jag är så somna nån timme innan jag ska på jobbet i alla fall. Håll alla tummar och tår för mig!

Mys

Nu har man kommit hem från jobbet, katten har kelat lite och jag har kvällsfikat. Nu ska man bara varva ner tillräckligt så att man kan gå och lägga sig. Blir uppstigning kl 6 i morgon, Jobbarhelg..

Var ledig ett par timmar idag mitt på dagen (mellan 12-16) la mig på soffan och försökte vila lite. Och vem kommer och lägger sig på magen och kurrar så högt hon bara kan? Men min älskade katt såklart! (hade varit roligare om jag sagt nåt annat eller hur?) ;)
Pyret & Jag ♥

Hon är så mysig och ger mig den kärlek som jag behöver när jag inte får träffa hjärtat mitt. Eller i alla fall tillräckligt för att jag ska klara mig tills nästa gång vi ses utan att jag ska va som ett plåster på honom.

Tur jag har henne, hon har hjälpt mig genom mycket, förlusten av hundarna, lugnat mina nerver om jag blivit spattig och ger mig närhet då jag behöver det som mest.

Hjärtat mitt har såklart hjälpt mig genom allt det där också, men hon är en mycket bra stand-in.

Saknar honom ikväll, så då blev det ett hjärtligt inlägg om dom jag tycker om allra bäst.
Ja familjen också förståss :)