Ehem..

Hade en lite sämre period igen, så jag pausade med bloggandet. Hur roligt är det att läsa hur jobbigt man tycker det är och så? Men nu mår jag mycket bättre och jag läker, det går framåt som man säger. Det är bra :)
 
Har tränat så det står härliga till, har gått upp ungefär 1 kg! Vilket är fantastikt! Hejja mig!
Nu återstår det bara ytterligare några kilo till så har jag passerat det magiska 50-sträcket. Dit vill jag, gärna nu genast. 
Orken är bättre, jag känner mig piggare och har mer energi. Men vad jag ska spendera enegin på vet jag inte riktigt.. lägga pussel?
 
Efter gymmet var jag även och simmade i måndags, alldeles själv i bassängen. Passade på att simma så ini bomben då jag inte hade någon att väja för. Så 1 km på 25-30 minuter. Supernöjd då jag klev upp igen! Har inte orkat simma 1 km någotsånär sammanhängande sedan jag gick i nian. Känner peppen ännu mer nu!
Så jag blickar framåt och försöker bara ha så roligt som jag bara kan. Verkar fungera bra för mig.

Det spritter i benen!

Tror jag håller på att bli lite smått tokig, eller tokigare än vanligt kan man väl då säga. Suttit mer eller mindre stilla nu i 4 dagar och jag har faktiskt slut på idéer, hör och häpna!
Börjat på att nytt pussel men vet inte vart insperationen tog vägen. Det försvann nog någon gång under natten..
 
Fick mig faktiskt ut i morse, gick och handlade, slut på drickbart hemma förutom vatten. Lever rätt mycket på apelsinjuice, bästa drycken som finns enligt mig (näst efter vatten såklart). 
Såg då jag väl var hemma igen att jag tydligen följt ett visst tema. Kom hem med sjukt mycket godis och söta saker. Hm, hur går det för mig att äta bättre tänker jag då. Jajja, synda idag och leva bättre i morgon, typ. 
 
Febern är totalt borta, nu är det bara en lite rinnig näsa och lite host kvar. Ännu piggare idag än igår, det är väl ändå ett gott tecken.
Det värsta är bara att jag inte har så mycket ork till att göra nåt, är sällskapssjuk som få och har överskottsenergi till tusen. Jag fullkomligen viberar på stolen! Dålig kombo det där.
Är visst Norsjögala ikväll, funderar att titta förbi där. Men då vet jag att jag kommer att dansa, det gör jag alltid då jag går ut. Hur ska jag orka det?

Hello again

Bloggen lades tillfälligt ner då jag råkade ut får något väldigt personligt och jag var tvungen att ta itu med mig själv ett tag. Är inget jag kommit över ännu och lär nog inte göra det än på ett tag. So Bare With Me. 
Fick börja om med min planering och tänka om. 
Vad det handlar om tänker jag inte säga här och är det så att du/ni verkligen måste/vill veta så får du/ni väl söka upp mig personligen och fråga mig helt enkelt. 
Men jag är piggare och lite gladare.
 
Kroppsligt sett så slåss bakterierna med mig. Legat i feber i 2 dagars följd med en envis hosta som vägrat ge sig. 
Nu idag är jag däremot mycket bättre, febern har släppt och hostan hänger med sådär i bakgrunden men den tar inte längre över mitt liv.
Så nu har jag lagt 2 pussel, sett 10 filmer och gick bara för en liten stund sedan lös med sminket. Tror jag skulle bli en docka.. lagt till 2 storlekar på läpparna och överdimentionerat ögonen så gott jag kunde. Så här är Hea-Barbie:
Ögonen är inte lika, det är 2 olika sminkningar. Men roligt hade jag och skrattade gott åt den här bilen!
Jag och blont hår, njaa. Tror jag håller mig till mitt mörka.
 
Köpte mig ett gymkort, så min nya planeraing inför sommaren är:
*Träna och bli stark, inte Pippistark, men starkare. Ska även få upp min grundkondition ordentligt och har tänkt lära mig springa/löpa. 
*Äta bättre och mer regelbundet (Nu ska jag bygga muskler!)
*Sova på angivna tider
*Umgås med familj och vänner
 
Har säkert en massa mer jag planerat men det är dom som jag koncentrerar mig på mest just nu.
Först och främst ska jag bli frisk!