Hoppsan !

Ja det var visst ett tag sen jag plinta ner några ord här på bloggen. Har hunnit hända rätt mycket under de dagar jag inte skrivit. Kanske därför jag inte hunnit eller orkat skriva så mycket..

Älsklingen har hunnit vara här i några dagar och jag har varit och hälsat på honom i Umeå i 2 omgångar. Tyvärr så går dagarna som jag är med honom alldeles för fort och man måste hem igen och va lite social med katten också. Åt på Kinarestaurang innan jag for hem nu sist, sådär lagom lyxigt och mysigt.

Har varit iväg en sväng på Ikea där jag handlade för en massa pengar men fick med mig en hel del bra saker hem. Köpte faktiskt inte så mycket som jag inte redan planerat att jag skulle köpa.
Kunde ju absolut inte vänta med att skruva upp alla de nyinköpta hyllorna när jag kom hem heller, fast jag stigit upp väldigt tidigt och kom hem rätt sent på kvällen. Var trött och slut efteråt, men mycket nöjd!

Nu dom senaste 3 dagarna har jag spenderat mina eftermiddagar/kvällar hemma hos min mor och hennes sambo och målat fönsterkarmar. Ska dit en till sväng i morgon och måla sista svängen på översta våningen så mamma inte behöver klättra dit upp själv.
Är faktiskt riktigt roligt förrutom nu ikväll då det blåste samtidigt som jag stod i skuggan av huset, kändes som om jag skulle hinna frysa till is innan jag var klar. Så jag hoppas på en solig och varm dag utan blåst i morgon. Kanske man hinner måla det mesta så man får känna att man har lite helg också.

Har blivit ännu mer förälskad i Harry potter-böckerna nu när jag hittat dom som talböcker på engelska läsa av Stephen Fry. Skulle kunna lyssna hela dagarna om jag hade tid till det. Nu fungerar han väldigt bra som underhållare då jag målar och/eller är ute och går.

Ungefär det som har hänt de senaste veckorna i stora drag.