Bildbevis

Åkte till Skellefteå igår för att göra lite seriös shopping, behövde kattmat, kattsand och nåt annat trevligt. Slutade med att jag spenderade mer pengar på Pyret än till mig själv!
 
Men det gör inte så mycket, nu har jag en till klöspelare som jag ställt i det andra soffhörnet. Blir bra då jag så småningom tänkt investera i en större och skönare soffa, slipper hon klösa sönder den och jag slipper bli arg. Handlade även kattmat för ca 6 månader och det enda jag behöver fylla på nu är förrådet av kattsand. Men det lär inte behövas förrän om några veckor. 
 
Köpte lite saker till mitt hemmagym, en hävstång som man ska placera i en dörrkarm och ett träningshjul, eller som jag kallar det, magdödare!
I övrigt blev det en massa popcorn (här ska frossas) och lite smått och gått som man egentligen inte behöver. 
 
Träffade där en massa gamla bekanta, vilket var superkul! Men fick rådet att sluta träna så jag inte ska försvinna. Det var nog mest menat på skoj, men kändes lite hemskt, så jag försökte förklara att jag tränar för att öka i vikt snarare än minska i vikt. 
Så här kommer 2 bilder som bevis att jag faktiskt ökat 4 kg i rena muskler (förhoppningsvis) Träningen medför även att jag känner mig lite piggare och gladare. Så alla skeptiker, 5 månader mellan bilderna:
Har precis kommit från gymmet där jag hade ett riktigt bra pass! 
Känns riktigt bra och jag lär inte sluta i första taget. Känner ingen ryggvärk längre och går inte "sönder" lika lätt, bara bra grejor!
Lagt av med löpningen och funderar istället på att börja om med att simma för konditionens skull. Känns lite mer naturligt och sliter mindre på lederna. 

I need a hug!

Sovit alldeles för mycket inatt till skillad från övriga nätter i veckan. Så jag är väldigt seg idag och det känns inte som jag kommer att vakna till ordentligt förrän det är dags att lägga sig igen. Tur att jag har ett kortare pass att arbeta ikväll. 
Svängde förbi gymmet tidigare idag, var väl inte det bästa och mest intensiva pass jag varit med om, men det var skönt att få röra på sig och tömma huvudet en stund. Känner att jag inte kan koppla bort huvet ordentligt och varit småstressad hela tiden ett par dagar nu. 
 
Så igår lade jag en ansiktsmask efter en varm dusch:
Och ja, jag försökte vara seriös men ack det gick inte! Hur snygg är man då man tjoffat dit svart gegga? 
Men blev lagom avslappnad och nervarvad att jag somnade strax efter att jag lade mig. Tillhör inte vanligheterna och är kanske därför jag känner mig som en Zombie idag. 
 
Så jag längtar efter en kram, en ordentlig bamse-mys-kram så jag slappnar av! Men förhoppningsvis så lär det inte bli någon bristvara inom en snar framtid. Börjar ha nedräkning snart.