Revbensfraktur!

Ja det du, det har jag lyckats få nu i veckan. Genom en pinsam händelse som man måste skatta åt nu i efterhand.
Tänker inte gå in i detaljer men det involverar en gul burk, ett lock och en väldigt stark Hea. Hände morgonen till tisdag och har väl haft småont fram till igår kväll då jag fick jätteont.
Nu idag följde mamma mig på akuten i ske-å så jag skulle få kolla upp det hela. Kom precis hem från akuten och säger jättetack till mamma som varit en ängel och sjutsat dit mig och tack till syster som ställde upp och jobbade istället för mig.
Har då fått en revbensfraktur under nyckelbenet, ska självsjukskriva mig nu 1 vecka för att vila upp mig och att det får vila sig bra så att säga. Lär ju ha ont nu ett par dagar framöver.
Fick smärtstillande så jag kommer att äta nu i nån vecka eller så, ska på apoteket på måndag och se hur mycket han skrev ut. Fick med mig några hem så jag skulle klara mig i helgen. Fick träffa den bästa läkaren nångonsin, lätt värt en resa till stan istället för att skrika på dom här.
Så nu blir det piller, cola och en film innan man somnar på soffan, förhoppninsvis i alla fall.

Idag/igår

Lite beroende på hur man ser det men för mig idag och för er igår så hann jag faktiskt med ganska så mycket  :)
Först vaknade jag 7, somnade om och vaknade 8, satt mig och såg en film innan jag gick på kommunen och lämnade in mitt hyreskontrakt för min uppsägning av lägenheten. Kommer att hamna i en pensionärslägenhet i Januari! ÄNTLIGEN!
På vägen hem fick jag se en kamp mellan en ekorre och en skata om en kotte, ekorren vann hela tiden, tyckte skatan var otroligt envis och förstod inte varför den inte gav upp. Stod alldeles för långt bort för att kunna ta kort dock, lite synd faktiskt..
Hemma igen tog jag tag med disken, bortplockning av en jäkla massa som jag inte tagit undan innan, putsning av fönster, piffat upp Pyrets kattlåda, dammsugade, pratat med hjärtat och dödat ett monster! Käkade middag innan jag for på jobbet där jag spenderat mina senaste 9 timmar.
Nu väntar sängen och förhoppningsvis så kommer morgondagen går väldigt fort, varför ska ni få veta. Mitt hjärta kommer hit och ska spendera hela helgen hemma hos mig! Mys!
Är nu så glader att jag snart spricker :D
Jo angåede söndagens träning så var den superkul! Missar dock morgondagen pga jobb, vad annars?? Söndag har jag i alla fall turen att kunna va med :)

Goda nyheter :D

Harr fått veta att jag ska få flytta ner på samma gata som min syster i Januari, i en pensinärslägenhet. Äntligen, kommer att reducera min hyra med en tusenlapp ungefär. Väldigt goda nyheter!
Har fått byta turer nu i helgen så jag hinner vara med på träningen nere i studion. Missade tyvärr kvällens träning pga brist på vikarier på jobbet så jag fick ställa upp och jobba. Där var det full huggning och man är sådär lagom trött och lär nog sova gott inatt.
Igår var jag till Skellefteå för att göra mitt återbesök efter piercingen med förhoppningen att få byta till en kortare stav, vilket jag även fick. Känns helt underbart och kan nu äta utan att va rädd att bita i staven hela tiden :)
I väntan på att jag skulle få fara dit så fyndade jag ett par jättesnygga, om än lite opraktiska, skor för 200 kr, en mp3-spelare för en billig peng. Hittade även en klänning för 50 kr, sitter lite tight över bröstkorgen men så kan det gå när man köper saker oprovade.
Ska lägga in en bild senare på skorna, dom är bara så fina :)
laters