Full fräs!

I helgen har man varit i Ske-å hos hjärtat och haft det mycket trevligt! Förstod att det var mycket bättre väder där än vad det hade varit här hemma. Där var det varmt och soligt och regnade bara på förmiddagen på fredan, här hade det regnat och åskat så att strömmen åkt lite här och var.

Midsommar: Mycket trevligt och man fick sig en hel del myggbett, men det hör som till. Såg dubbelt innan vi kom oss hem, men annars fanns som inget att klaga på från min sida. God mat och trevliga människor!

Lördag: Mindre trevlig då bakismonstret härjade som värst inuti mig. Hungrig som en varg! Men fick bara i mig 1/3 pizza och ½ L cola. Gick då 3½ timme runt älven i solskenet för att få mig frisk luft, måste ju försöka tämja det där monstret! Resulterade i: Ömma fötter!
Men mådde mycket bättre. Blev även pizza och cola till middag :D
Gänget försökte komma på nåt att göra på kvällen men slutade med att alla for hem och lade sig istället.

Söndag: Sovmorgon! (till 10 i alla fall) Ut i solen och må gott. Ett till försök att komma på nåt att göra, vi lyckades bättre denna gång!!
GoKart! Skitkul! Brumma på som rackarn på rakstäckorna, men vågade inte plattan i mattan i kurvorna. Eftersom banan mest består av kurvor så gick det därför inte allt för fort, blev omkörd hela tiden tyckte jag! Men skitkul var det i alla fall!
Sen åkte vi förbi Diskgolfbanan och körde 17 hål. Blev fruktansvärt nöjd med en lång putt och hade planer på att lägga av efter det! (Man ska väl lägga av då man ligger på topp?!)
Kom nånstans där i mitten efter att alla hål var klara och poängen var räknade. Rätt nöjd över det med :)
Surströmming till middag! FANTASTIC!
Ut en sväng igen och kolla in en massa militärtunnlar, spännande värre! Fick ytterligare några myggbett. Kom hem runt 12-snåret på natten och gick upp 5 i morse. 

Nu blir det VILA och åter VILA innan man ska iväg till jobbet igen i morgon. Promenader kan jag va utan idag, måste ju vila upp fötterna igen så dom slutar ömma när jag tar på mig skorna.. hehe