Natt

Ja idag börjar på att jobba natt, känns både bra och spännande. Var ett tag sen jag skola in mig och har inte jobbat natt sen dess. Förhoppningsvis så lär det inte ha ändrats allt för mycket.
Har med mig en korsordstidning och ritblocket ifall jag skulle bli trött och dom är snälla inatt. Vaknade 11 i dag och har, fast jag försökt, inte kunnat sova något sen dess.
Ska på fredag på Trästocks och se 8 Steps To Perfection! Norsjöbandet som har blivit hyfsat stora och är riktigt duktiga. Ser fram emot det. Fast jag kommer att få sova lite eftersom man jobbar natten mellan torsdag och fredag. Men vad gör man. Missar dom när dom ska spela här på hemmaplan.
Ska träffa hjärtat också :) Det ser jag fram emot!

Städartagen!

Idag har jag:
*Diskat
*Tvättat: Allt i tvättkorgen, 1 st kudde och 2 vinterjackor. Blev totalt 5 tvättar, det du :)
*Städat undan halva lägenheten, dammtorkat och skurat.
Oj så kul det är med en helt ren lägenhet, visserligen lär den inte se så fin ut så länge men just nu så bor jag såå fint så.
Annars så har det inte hänt så mycket spännande idag, mamma var hit med en bullpåse och kaffe :)
I helgen så jobbar hjärtat och jag är ledig, rimmar lite dåligt men vad gör man?

Däremot torsdagen var händelserik, var på stastfesten en sväng och åkte karuseller! Visserligen bara 2 st men den ena var huur rolig som helst! Senare gick jag och hjärtat upp till telemasten, dit kom vi genom en härlig skogsprommenad på 1 timme enkel väg. Sen var det bara att knata tillbaka, fick oss en massa frisk luft och mortion. Därför kändes det helt ok att äta Pizza till middag. Åkte senare till stugan för att hälsa på 2 kusiner och 1 moster till hjärtat. Lärde mig spela Rummi, eller jag var en ypperlig observatör så nästa gång så kommer jag vinna med hästlängder ;)
Dom badade, inte jag, satt på bryggan och gömde mig för alla mygg. Avrundade kvällen med rostade mackor och American ganster. En väldigt innehållsrik och trevlig torsdag måste jag säga.

Pyret

Jo så kommer hon faktiskt få börja heta min lilla kisse. Kunde ju inte heta lillskiten (förra ägarens namn på henne) så jag har nu funderat fram och tillbaka på vad hon skulle heta. Hade kommit på några olika förslag, Monroe, Dolly, Gumman, men Pyret var bäst.
Nu är vi bästa kompisar hon och jag, ligger i mitt knä ibland och myser medans jag sitter vid datorn. Ligger brevid mig när jag ser på tv och springer runt fötterna när jag är inne i köket. Är hur glad som helst att jag for och hämtade henne. Sorgen efter hundarna är lättare att hantera nu när hon finns här hos mig. Och jag säger då det: Tack mamma för att du ställer upp som kattvakt då jag inte är hemma, det är guld värt!

Helgen som var 1-4/6 (hade långhelg) spendrade jag tillsammans med min älskling hemma hos honom.

Torsdag: Gick på stan och gjorde bort dom mest akuta ärenden som mina glasögon och snus. Åkte till Norsjö en sväng för att träna och åkte sedan tillbaka till hjärtat. Köpte Alice i underlandet, magiskt bra!
Fredag: Sprang runt på stan, shoppade och myste vid älven på fredagen och avrundade kvällen med god mat, lite vin och jordgubbar.
Lördagen: Åkte vi ut till golfbanan och slog lite bollar och gick kortbanan. Kan ju faktiskt skryta med att jag lyckades slå 1 par (3 par-bana) var hur nöjd som helst! Trodde inte ens att jag skulle träffa av bollen alls. Måste dock lära mig hur man ska putta, är jag inte alls bra på! Åt surströmming till middag (mumma!) och åkte vidare till en fest hos en gemensam polare. Riktigt trevlig och lyckad dag :)
Söndagen: Var man inte alls lika pigg, lite bakis, men det gick över efter en påse popcorn och en massa vatten. Åkte hem och tränade, terminator 2 på tv.

Man kan säga att helgen var så nära en perfekt helg som man kan komma. God mat, gott sällskap och förträffligt väder. Tyvärr gick helgen alldeles för fort, skulle vilja ha en pausknapp eller slowmotionknapp att trycka på för att dagarna inte ska gå för fort. Nätterna kan man få snabbspola ;)

I morgon är man ledig och då hoppas jag att vädret är lika bra som det varit idag. Varm och blåsig = Myggfritt ;)