Halloween

Ja då har det varit ännu en halloween och jag var utklädd ännu en gång.
Gick ut på hotellet och dansade häcken av mig.
Skrivet detta inlägg bakfull för att min trogde läsare vill att jag skulle blogga, förmodligen min enda läsare ;)
Så därför blir inlägget kort och jag lägger ut några bilder istället..
så till nästa gång, mys i mörket med dom ni tycker om.
Själv myser jag med katten till kärleken kommer hit och hälsar på, fungerar som rätt bra. Fast inte riktigt samma sak.

Härligt!

Vad härligt det är ute precis just nu, 2 grader, stjärnklart och blåser inte ett smack.
Synd då att klockan är halv 1 på natten och man ska gå isäng..
Anledningen till att jag vet att det är så fantastiskt fint ute är för att jag kom hem från jobbet bara för en liten stund sedan. Jobbat 16-01 och har samma skift i morgon.
Fast jag ska försöka ta mig upp vid 10 och packa några lådor innan jag tar mig en promenad. Förhoppningsvis så fortsätter vädret att vara lika bra då som det är nu.
Har lyckats frysa på så att halkan försvunnit och det var riktigt behagligt att gå hem nu inatt, var mindre kul att gå till jobbet då man trippade på tå för att inte falla och bryta ett ben eller två.
Är som less på att va skadad/sjuk nu så jag gör mitt bästa för att inte åka dit igen ;)
Nu väntar sängen på mig så det är nog bara att kasta sig i den. Katten vill nog också att jag ska lägga mig så hon får krypa ihop mellan mina knän och somna hon också. Mysmisse alltså :)

Galet!

Har inte sovit som en normal människa nu på hela veckan, varit vaken fram till morgonsidag och vaknat någon timme innan jag ska på jobbet 16.00. Jag blir galen, somnade ordentligt först kl 8 i morse och hur i hela friden jag ska kunna vända tillbaka dygnet har jag ingen aning om.
Nu har jag bara ett kort jobbarpass kvar ev denna vecka (16-20) och sen bär det iväg till Umeå för min del i några dagar för att hälsa på hjärtat. Han får väl försöka hjälpa mig att vända tillbaka dygnet. Fast har kanske inte ansträngt mig till det yttersta för att vända tillbaka det eftersom jag bara jobbat eftermiddag hela veckan, alla 46,5 timmar på jobbet.
Nu ska jag städa undan här hemma och se till att det är respektabelt då mamma ska hit och kolla till katten medans jag är borta. Längtar som skrutt tills jag får träffa min älskling och hålla om honom igen.

Jobb!

Nu äntligen är jag tillbaka ute och jobbar, är så gott som frisk, revbenet känns så bra som det bara går för tillfället, inte riktigt helt läkt men det är inte så långt borta.
Igår var jag som sagt på jobbet, 16-01 vilket jag ska jobba ungefär resten av veckan också, och det var fantastiskt roligt att få komma ut och göra något vettigt.
Kunde däremot inte somna inatt utan har mer eller mindre vaken hela natten, sov nån halvtimme här och där. Hade oturen att när jag precis höll på att somna så ringde det i telefonen eller att nån skicka ett sms. Brukar väldigt sällan ringa i min mobil och är väl inte den som får mest sms i denna värld, men just idag ville visst folk ha tag i mig.
Jajja, får gå och lägga mig det första jag kommer hem inatt och förhoppningsvis somnar jag fort inatt.
Nu blir det mat och halvsova fram till det att jag ska iväg på jobbet.
Är inlägget lite grötigt så är det för att jag är ganska så jättetrött, då skriver jag som jag tänker och gramatiska korrekta meningsuppbyggnader är då ganska sällsynta ;)

Bättre

Nu är jag så gott som frisk i Hea mått mätt, hostar bara lite, nyser då och då och lite snuvig men jag känner mig mycket piggare än tidigare i veckan!
Ska iväg på en födelsedagsfest nu i kväll, ska bli kul att få träffa gamla vänner igen, år och dar sen sist man såg några av dom. Älsklingen ligger och sover ännu, verkar ha det väldigt bra där han ligger just nu. Solen skiner och snön ligger som ett vitt täcke på marken. Underbart!
Det enda som är lite jobbigt med att snön kommer är att jag saknar hundarna, få vara ute och busa med dom i snön och gå med dom efter skoterspåren. Kan ju hoppas att dom har det bra där dom är och får va ute och busa i snön där också.
Nåt mer som är jobbigt är att jag måste röja upp i lägenheten innan vi drar till stan, ser ut som ett krigsfält här hemma, ligger saker övergivna lite överallt. Tur jag hann diska bort det värsta igår i alla fall :)

Love!

Idag kommer hjärtat hit!
längtar som en galning, har inte träffats på 1½ vecka och jag tror jag håller på att få abstinens. Tur vi har pratat med varandra i princip varje dag så man får en liten dos av honom i alla fall :)
Så, jag måste alltså försöka mig på att städa lite, i alla fall diska bort diskhögen som vuxit sig väldigt stor och håller på att ta över min diskbänk totalt. Om tvätten torkat ska jag va duktig och lägga in den i garderoben på en gång, har en tendens att låta den hänga i torkstället tills det är dax att tvätta igen.
Ringde och frågade lite om lägenheten också, hade som ingen aning om hur det såg ut med tvättmöjligheter där och om jag hade internet över huvud taget. Tvättmaskin på toaletten och han trodde att dom nydragit in bredband där så nu ser livet lite trevligare ut.
Är lite piggare idag, ingen feber men den envisa hostan är kvar, låg vaken till efter 5 i morse eftersom jag börjar hosta det första jag lägger mig, kanske ska prova sova sittandes..

Förbajjat!

Jahapp, så var man sjuk den här veckan också. Skulle ju prova börja om att jobba förra veckan eftersom revbenet hade börjat kännas mer ok, men tji fick jag. Då åkte jag på feber och låg i 4 dagar istället. Jobbade natt fredag och lördag eftersom jag kände mig piggare då. Skulle jag tydligen inte ha gjort för nu sitter jag här igen, med feber och hosta som vägrar släppa.
Rådfrågade min "arbetsgivare" om jag skulle stanna hemma resten av veckan istället för att jobba (handlar om 2 dagar) så jag inte åker dig igen bara för att jag vill prova.
Stanna hemma och kurera dig blev svaret. Kommer att bli otroligt fattig och jag måste säga att det är tur att jag har en summa undanstoppad så jag klarar mig nästa månad. Men det blir att leva snålt ändå.
Så nästa vecka SKA jag jobba! Så det så, nu är jag less på att va hemma!
Så idag provar jag på att tvätta och vädra sängkläderna. Städa får bli en annan gång när man är piggare. Tyvärr så håller damråttorna på att smyga sig fram både här och där, men vad gör man?
Katten är rastlös och det har jag full förståelse för, inte roligt med en matte som inte orkar göra nåt.
Så fortsatt kurering med sova, äta och dricka en massa vatten.