Längtar!

Idag kom min storasyster upp från Uppsala med tåget för att hälsa på den kära norrländska familjen :)
Hon kom instövlandes till mig vid halv 11 idag. Satte oss direkt och la pussel!
Det är mer eller mindre en tradision oss emellan att lägga minst ett pussel då hon är och hälsar på här uppe. Bäst var ända Juldagen för en herrans massa år sedan då vi delade på en halv vinare och la ett 1000-bitars pussel. Den mest värda juldagen jag kan minnas. Annars så är det alltid jobb eller utgång på juldagen, utgång är inte högsa prioritet längre, tror man vuxit upp ;)

Så vi satt här hemma en stund och pratade och pusslade, sen kom även min mor, min andra syster och hennes yngsta förbi. Vi promenerade upp Norsjös "nya" café, jäklar så snyggt och frächt det har blivit där! Mamma bjöd oss på lunch och sen gick vi för att hämta lillasyrrans andra barn på dagis.
For en sväng förbi varuhuset innan jag var tvungen att bege mig iväg på jobbet. Hade glömt mina jobbarbyxor hemma så jag var tvungen att jobba i mina jeans. Var kanske inte lika kul att böja sig ner till golvet i dom men det funkade i alla fall.

Så imorrn så blir det luncha med samma människor igen och sedan jobba på kvällen. Men det bästa av allt är ändå då jag kommer hem från jobbet imorgon..
Älsklingen ska då vara här!! (Om han inte får för sig att inte kliva på bussen förståss) Men jag längtar så jag blir tokig! Vi har inte fått träffa varandra på 2½ vecka. Jag har jobbat de senaste 2 helgerna så jag har inte kunnat ta mig ner till Umeå och han har i sin tur inte kunnat ta sig hit pga skolarbete och mina arbetstider. Men nu äntligen!

Så i helgen kommer jag att må gott! Båda systrarna, hjärtat och att man är ledig både lördag och söndag! Hoppas solen tittar fram också, då kan det knappast bli bättre :)


Irriterande!!

Nu har jag fått byta lösenord på min MSn för andra gången på 1 vecka! Första gången hade jag inte ens en aning om att mitt MSN-konto var spärrat. Hade då suttit och varit irriterad i 3 dagar, det ville bara inte fungera. Uppdaterade då till en nyare verison, måste ju prova, skadar inte i alla fall tänkte jag.
Då säger den att mitt konto är spärrat! Kunde inte min gamla MSN kläck ut sig det?! *MORR*
Låste upp kontot och bytte lösenord, hux flux så fungerade det igen! Lycka!
Nu när jag kom hem efter jobbet nu ikväll så är mitt konto spärrat igen, ovanlig aktivitet på kontot, hur(?) säger jag!
Har inte använt datorn på hela dagen och det fungerade alldeles utmärkt då jag gick och lade mig igår. Visst det är lätt att fixa men hur många lösenord ska jag behöva byta innan det ska funka prickfritt? Har inte ens hittat nåt virus som kan orsaka det heller..

Måttligt/väldigt irriterande är det i alla fall, då MSN är ett sätt jag använder dagligen för att få prata med hjärtat. Kände att jag ville ventilera mig lite, mäkta tråkigt inlägg jag vet, men nu har jag i alla fall präntat ner det och förhoppningsvis fått bort den mesta irritationen så jag kan få sova i lugn och ro inatt.

Solen har lyst hela dagen och varmt har det varit, synd bara att man inte kunnat vara ute mer än på lunchrasten. Men promenaden var härlig, tror jag måste börja bli bättre på att lunchpromenera. Man blir piggare och man orkar mera på jobbet också.

Klara... färdiga... GÅ!

Har inte hänt nåt spännande idag men gårdagen hände det lite mer. 
Vaknade kl 5 och var igång hela dagen ända fram till 22:00 då jag mer eller mindre pös ihop på soffan..
 
Började som sagt kl 6 på morgonen på jobbet, kom dit och var någolunda pigg och glad. Hade sovit ganska oroligt på natten eftersom jag var så rädd att jag skulle försova mig. Jobbade till 15:00 och brummade ganska omgående iväg till min mor som skulle bjuda oss på middag (jag, syrran, hennes karl och barnen). Våfflor!!

Frågade då min syster om jag fick kidnappa hunden deras en liten stund. Vi skulle ändå ut på en promenad efter maten, jag och mamma, tänkte att Troja också ville ha lite motion.
Troja pinna på rätt bra med sina korta ben och verkade ha lika trevligt som oss då vi var ute :) Var ute i ca 2 timmar och hann under den tiden knata 1 mil. 
Hann även börja regna och vi var sådär lagom blöta och leriga då vi kom tillbaka till huset. Ställde mig i duschen och försökte ta bort det värsta gruset från hunden (hon var mer brun än vit!) och körde sedan hem för att lämna av henne hos syrran.
När jag äntligen kom hem så var kl redan åtta och var hungrig som en varg! Tog mig en snabb dusch och gjorde sedan några varma mackor. La mig sen för att läsa och somnade ganska omgående.

Skönt att somna sådär direkt! Måste nog ta mig lite fler promenader om jag får låna Troja igen. Är så roligt att gå om får ha med sig lite sällskap!


Good news!

Har fått mig ett längre vikariat, som inte innefattar turer som ingen vill ha. Ett gravid-vick som jag ska arbeta min första dag på i morgon. Ska bli roligt, men jag gruvar mig lite då jag måste kliva upp redan kl 5 för att hinna göra mig klar och hinna till jobbet i tid.
Har inte börjat kl 6 på jag vet inte hur länge, men ska nog gå bra om jag lyckas somna i tid nu ikväll :)

Var på maskerad/"barnkalas" nu i helgen hos en kompis som fyllt år, temat var sagor. Hade riktigt roligt och alla var fantastiskt snygga. Några kom på den geniala iden att faktiskt klä ut sig till kalas och kom iförda ballonger och girlanger, den tredje kom utklädd till fiskedamm och hade med sig allt som behövs för en sådan. Fantastiskt!
Blev utgång även om jag tidigare på kvällen absolut var inställd på att åka hem ifall alla skulle ut (hade en massiv huvudvärk). Men ju mer dricka jag fick i mig ju mindre ont i huvet fick jag. Lysande :)
Skaka rumpan lite och sen blev det hem och sova. Har lyckats få svart på mina nya vita strumpbyxor, (grattis till mig!), kan bara hoppas att det går att tvätta bort.

Ska ta och lägga mig och läsa bok nr 2 i Harry Potter. Har redan hunnit läsa nr 1, 3 och börjat på nr 7. Ingen ordning jag vet, men vad gör man då man inte har alla böcker hemma men vill läsa dom man har :p Tycker det funkar rätt bra då dom är ganska fristående.
Men jag längar som skrutt tills sista filmen visas! Då ska jag dra mig iväg till biosalongen och trycka i mig en massa popcorn och stirra storögt!