Taggad till tusen!!

Snart bär det iväg, på måndag åker flyget, förhoppningsvis så sitter både jag och hjärtat med på det! Skulle bara fattas om man missar det bara för att :P
Så måndag kväll så står vi nog med fötterna på dansk mark: Köpenhamn! TIVOLI!!
Laddat upp med en resekamera så jag kan ta många bilder, det har jag förstått att jag är rätt bra på, fast om det är intressanta motiv kan man väl nog disskutera över om man vill. Tar kort på allt, fötter, moln, hus, hundar.. allt som jag tycker är fint :)
Var ute med mor, hennes sambo, syrran och barnen nu i veckan, åkte båt och levde det ljuva semesterlivet som jag har 1 vecka till. Härligt varmt och blåsigt, började regna på slutet men det var när vi skulle köra hem så det gjorde inte så väldigt mycket. Det var en härlig dag! ♥
Idag har jag hjälp mamma att plocka jordgubbar, ungefär 4 liter, tog sin tid och ryggen kändes därefter. Hoppas att jorgubbssylten smakar gott och att dom smakar lika gott imorgon också.
Så imorgon bär det iväg, det är packat och klart. Städat och diskat. Katten myser i soffan och gladiator går på tv. Jag så redo som jag kan bli. Ser fram emot härliga dagar med hjärtat, tillsammans igen ♥ Älskar dig!