Finally!

Sovit dåligt i ett par nätter och det resulterar i att jag tänker konstigt/udda och alldeles för mycket. Vilket gör att jag inte kan varva ner då jag försöker sova. Den spiralen nedåt löses med en lång natts sömn, som lyckligtvis inträffade inatt. 10 timmar, kan säga att det behövdes!
Jag försöker lura mig själv att inte tänka genom att sätta igång en ljudbok, ligger då och lyssnar på den tills jag märker att jag halvsovit genom ett kapitel ungefär. Då kan det bara ta ca 1 timme innan jag somnar. 
Fungerar dock bara med böcker jag lyssnat på förut, annars så är jag alldeles för nyfiken på vad som ska hända!
 
Gick inte alls så bra på gymmet igår, orkade i princip ingenting. Men jag var där i alla fall, jag gjorde mitt bästa. Mer än så kan jag inte begära av en tröttare version av mig själv. 
 
Var och roade mig på puben igår, skulle dit och lyssna på dom duktiga musikerna. Fick till och med sjunga en låt (2ggr) och sjunga stämman i en annan. Jag hade jättekul och kvällen gick alldeles för fort! 

Happy Girl!

Tröttade ut mig ordentligt på gymmet idag efter arbetet. Sprang lite på löparbandet, sedan köttade jag ursinnigt med tyngder. Främst axlar, skuldror, bröst och lite ben.
1 timme totalt och kände mig lite skakis då jag var klar. Lär ha träningsvärk i morgon, annars så blir jag faktiskt lite besviken.. 
Kollade mobilen efter passet och bokstavligen studsade då jag såg ett meddelade jag fått. 
Vad det gäller tänker jag inte ta här, men jag är glad! Happy, happy, HAPPY! 
Ätit middag relativt nyss, så jag är mätt och nöjd. Förhoppningsvis så somnar (däckar) jag smärtfritt (snabbt) ikväll.
 

Flygfisk?

Drömde inatt att jag hade ett akvarium i min ägo. Det var fullt av fiskar och man kunde öppna akvariet i olika sektioner på sidorna.( Man kunde öppna luckorna utan att vattnet rann ut, kraftfält) Fiskarna tyckte nog att det var alldeles för överbefolkat i akvariet, så dom öppnar luckorna självmant och börjar simma utanför istället. I LUFTEN! Dessvärre kan dom bara simma ca 20 sekunder i luften innan dom behöver vatten igen. Fiskar sjunker som stenar om dom blir för torra.
 
Pyret däremot passade på att smita in och försöka fånga fiskarna som var kvar. Panikskrek på mamma som, efter lite övertalning, hjälper till att fånga upp fiskarna som rymt. Vi är tvunga att snabba på eftersom fiskarna torkar väldigt fort.
 
Har glas med vatten ståendes övarallt på mitt rum och när storasyster tar upp ett glas och frågar: Vems glas med döda fiskar är det här? så stirrar jag bara på henne och glaset.
Så klart, för många fiskar i glasen, dom har kvävts! Lyfter upp ett par glas och inspekterar förrödelsen.
Resultatet: en blöt och nöjd katt, många döda fiskar, en trött mamma och jag gråter. 
 
Vaknar mycket trött och slut 03:30. Lägger bort min ljudbok och somnar om.  
 
Inte drömt något mer inatt, men i morse blev det en annan konstig dröm då jag passade på att halvsova i väntan på att väckaren skulle ringa. Svår dröm att återberätta här, men det involverade en Grip, en prins (jag), pusselspel, tigrar och aliens. Ingen brist på fantasi i mitt huvud i alla fall!
Om jag var duktigare på att skriva så hade jag lätt fått ihop en hejdundrande fantasy! 
 
Idag står det städning på schemat. Har damråttor överallt! Kan vara att säkert tecken! 
Tack och lov slipper jag diska, men tvätta kan vara en bra grej. Känns helt ok att vara inne idag då väderleken utomhus inte är så trevlig.

Semestern

Jaasi, tog visst semester från allt: Bloggen, träning och jobbet då jag ändå höll på. 
Träningen och jobbet har jag återupptagit, om än träningen kommit ordentligt i andrahand. Bloggen valde jag att lägga på hyllan en stund extra då jag hade annat som tog upp min lediga tid och mina tankar. 
 
Men jag har hunnit med mycket bra sedan sist. Investerat i en ny systemkamera! Invigde den storartat med en tripp till Lycksele djurpark med en massa goa människor. Mycket fina och roliga bilder därifrån blev det. Mycket nöjd över köpet!
Den har en vändbar skärm som underlättar då jag ska ta egokort, fast måste lära mig att inte titta på skärmen utan i objektivet. 
Började storartat om med min träning förra veckan, vilket resulterade i massiv träningsvärk! Ska försöka gymma 3 ggr i veckan ungefär. Måndag, Onsdag och Fredag. Får se om jag håller mig till dom dagarna, beror mycket på hur arbetsveckan ser ut förståss. Men rutinerna ska jag försöka få tillbaka, dom var inte alls dumma.
Ska även försöka bygga upp konditionen jag hade innan semestern, fast just nu går det ganska tungt. Får försöka öka lite succesivt på löpbandet. Nu klarar jag av 15 min innan jag ger upp (effektiv löpning). Men det är 8 minuter längre än förra veckan :)
 
Här kommer lite bilder över en del saker som hänt i sommar, då jag inte suttit vid datorn:
Varma och soliga dagar, badade mer än vanligt denna sommar!
Båtmys med mamma
Uno på bryggan
Ikea med Ida och hennes syster
Leos med syrran och hennes söta barn!
En av Pyrets möss
Idag efter gymmandet, börjar få tillbaka lite muskler ändå :)
 
Varit ovanligt duktig på att inte sitta hemma, jag har varit social! Myst massor och mått som en kung!
Har massa fina bilder på lager, men ska jag visa alla så lär det ta upp flera sidor!
Haft en superbra sommar och har en känsla att resten av året lär fortsätta i samma stil. Mår toppen just nu! 
 
Ska försöka att uppdatera bloggen lite mer ofta framöver ^^