Datapaus

Haft en sån där datapaus igen då jag inte suttit här på nästan hela veckan. 
Har istället suttit med viknålen och gjort en massa mössor. Vad jag ska göra av allihopa är en annan femma... men kostnaden per mössa är inte allt för stor, vilket är bra. Sen så vandrar tankarna inte så långt och jag får tid att varva ner.
Har varit snusfri i över en vecka och det går superbra! Använder mig fortfarande av Onico, men det är ändå mycket bättre än vanligt snus.
 
Varit och busat en massa med syskonbarnen, blivit bjuden på middag 2 dagar och jobbat 2 nätter. Det är alltså min vecka hittills. 
Idag är det vila och återhämtning som gäller, försöka vända tillbaka till normal dagsrytm också. Vilket går sisådär. Blir inga mer mössor idag i alla fall, men en och en annan film kan det nog hända att jag ser.
I morgon så ska jag på fest, hör och häpna! Jag har blivit bjuden på nåt kul! Inte allt för ofta det blir, men dock mycket uppskattat då det händer.
Nu lät det som om jag aldrig får vara med på någonting, men så är det inte. Är nog bara inte lika aktiv i utelivet som jag varit tidigare i livet.
Då ska jag använda mig av mina ugglor i öronen, eller ena örat rättare sagt, pluggen i det andra örat gör det lite svårt att sätta ett vanligt örhänge där.
Kläder är inte fixade, men jag har ju hela morgondagen på mig att leta fram något fint och bekvämt. Inga korsetter denna gång, vill inte vakna med blåmärken på höfterna igen.

Dag nr 3

Är nu inne på den tredje dagen utan snus, måste säga att det går riktigt bra om man bortser från att jag har kronisk huvudvärk och inte kan sova längre än 1 timme åt gången.
Men förhoppningsvis så ska nikotinet gå ut ur kroppen i dag, eller den närmsta dygnet i alla fall så jag kan sova igen. Huvudvärken kan jag ta, det går ju över, men att inte kunna sova är så drygt! 
Ska fara och köpa mer nikotinfritt snus, tänkte bara använda upp en sån dosa så skulle det vara klart. Men inte lönt att utmana ödet, har varit nog kämpigt som det är redan. Först bort med nikotinet sen bort med vanan, så får det bli.
"Tvingade" Jonas att skicka ett peppande sms så det var som jobbigast, tur han slipper vara här då jag är som värst i alla fall.
 
Ska bara påminna mig själv att jag är duktig och det värsta är snart över! Kämpa på!